2789
عزیزم کیف و با کفش ست میکنن نه با مانتو حتی اگه طیف رنگیشون از یه گروه باشه هیچ موقع کیف و با مانتو ...

کلا از بالا تا پایین از یه طیف رنگ استفاده میشه عزیزم🤗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما زیاد در جریان ست و اینا نیستی گلم..یه سری ست کردنم هست از یک رنگ استفاده میشه.ولی کم رنگ و پررنگ ...

من اصلا کاری به پیج اینستا ندارم چون خیلی از پیجا اصولی کار نمیکنن من خودم دوره طراحی لباس دیدم و خوب بلدم چیو با چی ست میکنن دوست عزیز من اصولیشو گفتم نه ستای من دراوردی رو...

من اصلا کاری به پیج اینستا ندارم چون خیلی از پیجا اصولی کار نمیکنن من خودم دوره طراحی لباس دیدم و خو ...

اتفاقا منم چند تا پیج معتبر طراحای لباسو فالو دارم.😊مثلا یه ست دیدم خیلی خوشم اومد کت و شلوار سوسنی طور و کیفو کفش بنفش تیره 😊سعی کنیم هز کلیشه دربیایم بد نیست همیشه که نباید کرم و قهوه ای ست کنیم😅

مبارکه دیگه همه چیز رو مثل هم نکن بنفش با سفید یا آبی روشن باحال میشه

اتفاقا الان اینجوری خیلی ترند شده.از یه رنگ استفاده میشه ولی کمرنگ و پررنگش.مثلا کت و شلوار بنفش تیره کیف و کفش سوسنی طور

میدونم چی میگی،فک کنم بهش میگن مونو کروم،ولی من تا حالا اونجوری ست نکردم،به نظرم اینکه طیف رنگارو درست انتخاب کنی سخت تر از ست کردن ساده س.. اما درست میگی،اگه طیف رنگا تو استایل خوب انتخاب شه قشنگه..

اتفاقا الان اینجوری خیلی ترند شده.از یه رنگ استفاده میشه ولی کمرنگ و پررنگش.مثلا کت و شلوار بنفش تیر ...

😍 پس مبارکت باشه

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
میدونم چی میگی،فک کنم بهش میگن مونو کروم،ولی من تا حالا اونجوری ست نکردم،به نظرم اینکه طیف رنگارو در ...

اره عزیزم.من ستهای مختلف دارم.کلا هرچی میخریدم تکراری بود.گفتم  حالا تنوع بدم و از تکراری بودن در بیام😄

اره اتفاقا چند روز پیش سریال کاراسودا میددم دوباره.نیهان کت و شلوار زرشکی پوشیده بود با کفش زرشکی، اگه ما بودیم تاپ زیرشو مشکی میپوشیدیم اما اون قرمز پوشیده بود یعنی زرشکی و قرمز.ولی جالبه خیلی شیک شده بود.😄

اره عزیزم.من ستهای مختلف دارم.کلا هرچی میخریدم تکراری بود.گفتم  حالا تنوع بدم و از تکراری بودن ...

درست میگی عزیزم.من چندتا استایل مونوکروم از ویکتوریا بکهام و جنیفر دیدم خیلی چشم نواز بودن.. بعدم مهم اینه خودتون چیزی که میپوشین رو دوس داشته باشین..