2777
2789
عنوان

بیایین از کراش هایی که داشتین بگین 😂😝😁+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 8066 بازدید | 802 پست

شاهرخ  استخری  تو  دلنوازان .

سالوادور  تو  فارسی  وان  میزاشت.

یک  دوست پسرم  در ۱۴ سالگی  داشتم  عاشقش بودم  بعد فهمیدم  زن  و  بچه  داره 😂😂😂😂 .جدا شدم  ازش   بعد  ناد علی  یک مدت  میخوندم که  عاشقم بشه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂دیوانه بودم 

برای سلامتی بچم یک صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستید .💓🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡
یه مدت علیرضا جهانبخشم بود یا یه بازیکن والیبال اسمشو یادم نمیاد تو رویاهام با من بودن آخه   &n ...

امیر غفور نبود؟😂😂😂

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😂😂 من دارم میچرخم خبری نیست اگه خبری شد تگت میکنم😂

مرسی 😁

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
من در این حد تباهم مه مکس هم ببینم روش کراش میزنم  به اندازه موهای سرت کراش دارم😂😂😂

منم تا حدی اینجوریم 😂😂😂😂

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   
اینم عکس کراش من   چشش نزنید    

چرا براش  🧿🧿🧿🧿🧿🧿نزاشتی؟😂😂😂😂

https://uupload.ir/files/zjgo_محمد-امین.jpg روش کراش زدم😢🤕😀 https://uupload.ir/files/9n5x_محم ...

از کی؟😂😂😂😂

کلا ب بازیگرای سریال ترکی علاقمند میشم البته ب شخصیتشون،یعنی هر بازیگری ک خوب،مهربون،دلسوز باشه.

قبلا شوکرو اوزیلدیز، الان چند ساله انگین آکیورک .اما بعد از انگین،دیگه عاشق نشدم.😊😊😊

لااااایک نکن مهربون... یه روز یه نفر وارد زندگیم میشه که خیلی پاک و زلال مثل آب چشمه. تا حالا شنیدی صدای چشمه رو ؟ کنار دریا، قدم زدی؟ نسیم خنک رو توی گرما ، حس کردی؟ توی هوای سرد، شیر گرم خوردی؟ به شبای برفی زمستون، نگاه کردی؟ اهنگ مورد علاقت،که اسمشو نمیدونستی، پیدا کردی؟ امیدوارم یه روز برفی، یه نفر بیاد ، در خونه رو بزنه، بگه من اومدم، و اونقدرررر محکم بغلم کنه که تکه های شکسته ی قلبم، سر جاش قرار بگیره.حس کنم خودمو پیدا کردم . یه نفر که جبران می کنه تمام سالها و روزایی که از دیگران تمنای محبت داشتم. یه نفر که معجزه زیبای الهی از طرف خدای مهربونم باشه ، یه فرشته ی نجات که وقتی می خوابه،خواب رو از چشمام میگیره و محو نگاه قشنگش میشم.حرف که میزنه، بهترین شنونده میشم.وقتی به حرفام گوش میده، قشنگترین حرفا رو میگم. و وقتی کنارم نیست، منتظر اومدنش میشم.دلم میخواد باشی تا زندگی کنم و هر لحظه بگم : خدایا شکرت ، من عاشق زندگی هستم

[QUOTE=176271838]ترو خدا رو مهراد کراش نرن😐خیلی داغونه😐😂😂رو تنها کسی که من روش کراش نزدم همین سینا مهراد بودOTE]

چرا؟😂😂😂گفتم که یکی دو سال پیش عین چی کراش داشتم 😂😂😂😂داغون نیست ها🥺🥺🥺🥺