2777
2789
عنوان

بیایین از کراش هایی که داشتین بگین 😂😝😁+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 8140 بازدید | 802 پست

شاهرخ  استخری  تو  دلنوازان .

سالوادور  تو  فارسی  وان  میزاشت.

یک  دوست پسرم  در ۱۴ سالگی  داشتم  عاشقش بودم  بعد فهمیدم  زن  و  بچه  داره 😂😂😂😂 .جدا شدم  ازش   بعد  ناد علی  یک مدت  میخوندم که  عاشقم بشه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂دیوانه بودم 

برای سلامتی بچم یک صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستید .💓🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡
یه مدت علیرضا جهانبخشم بود یا یه بازیکن والیبال اسمشو یادم نمیاد تو رویاهام با من بودن آخه   &n ...

امیر غفور نبود؟😂😂😂

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂 من دارم میچرخم خبری نیست اگه خبری شد تگت میکنم😂

مرسی 😁

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
من در این حد تباهم مه مکس هم ببینم روش کراش میزنم  به اندازه موهای سرت کراش دارم😂😂😂

منم تا حدی اینجوریم 😂😂😂😂

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   
اینم عکس کراش من   چشش نزنید    

چرا براش  🧿🧿🧿🧿🧿🧿نزاشتی؟😂😂😂😂

https://uupload.ir/files/zjgo_محمد-امین.jpg روش کراش زدم😢🤕😀 https://uupload.ir/files/9n5x_محم ...

از کی؟😂😂😂😂

کلا ب بازیگرای سریال ترکی علاقمند میشم البته ب شخصیتشون،یعنی هر بازیگری ک خوب،مهربون،دلسوز باشه.

قبلا شوکرو اوزیلدیز، الان چند ساله انگین آکیورک .اما بعد از انگین،دیگه عاشق نشدم.😊😊😊

لااااایک نکن مهربون... یه روز یه نفر وارد زندگیم میشه که خیلی پاک و زلال مثل آب چشمه. تا حالا شنیدی صدای چشمه رو ؟ کنار دریا، قدم زدی؟ نسیم خنک رو توی گرما ، حس کردی؟ توی هوای سرد، شیر گرم خوردی؟ به شبای برفی زمستون، نگاه کردی؟ اهنگ مورد علاقت،که اسمشو نمیدونستی، پیدا کردی؟ امیدوارم یه روز برفی، یه نفر بیاد ، در خونه رو بزنه، بگه من اومدم، و اونقدرررر محکم بغلم کنه که تکه های شکسته ی قلبم، سر جاش قرار بگیره.حس کنم خودمو پیدا کردم . یه نفر که جبران می کنه تمام سالها و روزایی که از دیگران تمنای محبت داشتم. یه نفر که معجزه زیبای الهی از طرف خدای مهربونم باشه ، یه فرشته ی نجات که وقتی می خوابه،خواب رو از چشمام میگیره و محو نگاه قشنگش میشم.حرف که میزنه، بهترین شنونده میشم.وقتی به حرفام گوش میده، قشنگترین حرفا رو میگم. و وقتی کنارم نیست، منتظر اومدنش میشم.دلم میخواد باشی تا زندگی کنم و هر لحظه بگم : خدایا شکرت ، من عاشق زندگی هستم

[QUOTE=176271838]ترو خدا رو مهراد کراش نرن😐خیلی داغونه😐😂😂رو تنها کسی که من روش کراش نزدم همین سینا مهراد بودOTE]

چرا؟😂😂😂گفتم که یکی دو سال پیش عین چی کراش داشتم 😂😂😂😂داغون نیست ها🥺🥺🥺🥺

2790
2778
2791
2779
2792