دیروز رفتم ش.رت بخرم دونه ای 38 سو.تین اسفنجی هم دونه ای 98 واقعا به کجا داریم میریم ما توی شهر شما هم انقدر گرونه یا شهر ما اینجوریه ؟
شده بخوای گریه کنی نتونی غرورت نذاره شده زندگی بخواد بزنه کفرتو در بیاره هی پشت هم سیگارو یه حال بدو بیمارو غید همه چی رو بزنی از هم دل بکنی ... نشستم به در نگاه میکنم دری که اه میکشد...
من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
تازه خوبم بوده من پیجی ک همیشه خرید میکنم رو نگا کردم همش ست هاش ۲۰۰ ب بالا
اره خود من یه ست قیمت کردم گفت 210
شده بخوای گریه کنی نتونی غرورت نذاره شده زندگی بخواد بزنه کفرتو در بیاره هی پشت هم سیگارو یه حال بدو بیمارو غید همه چی رو بزنی از هم دل بکنی ... نشستم به در نگاه میکنم دری که اه میکشد...
خداروشکر خونه دار شدیم و قرضامونو هم دادیم😍لطف کنید برای اینکه زودتر بریم خونه جدید یه صلوات بفرستید ❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید