2777
2789
عنوان

شوهری که .....😪😪😔

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 45 پست
اگه شوهرش نخواد اینطور نمیشه  ماله منم دوستاش بهش هی گفته بودن برنامه بچینیم و فلان کارارو کنی ...

ربط نداره شوهر نخواد چیه مرد هوس بازه حالا دوستیم داشتم عین شما که میگفت شوهر نمیره و نمیخواد و دیدیم خوبم رفتو خوبم خواست بحث نمیکنم باهاتونم خواستم بگم خیلی شل نگیرید قضیه رو❤💕

خب عزیزم مرد می‌تونه اینکار رو بکنه، ببین نمیخوام حساستون کنم ولی زن و مرد از لحاظ شرعی حق و حقوقی د ...

😐😐😐😐😐😐😐 

حالا که دوس داری امیدوارم اگه طلاق گرفتب بچتو بهت ندن تا به آرزوت برسی حق و حقوق رعایت شده😂👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچیزی متقابل خوبه  این چیزی که شما میگه مرد سالاری و خفه کردن زنه

نه اصلا اینطوری نیست، به نظر من زندگی میدون جنگ نیست که یکی من یکی تو مگه سهم پفیلا برمیدارین؟ باید بتونید روابطتون رو مدیریت کنید نه تلافی

نه اصلا اینطوری نیست، به نظر من زندگی میدون جنگ نیست که یکی من یکی تو مگه سهم پفیلا برمیدارین؟ باید ...

اگه راست میگی عدالت و برقرار کن بجای سرکوب کردن زن 

فک کنم یه مرد خاله زنکی که اومدی اینجا

باید تورم میبرد  پس دروغم که میگه🤨

اره دروغم‌میگه 

بازم دروغ شنیدم 

یه بارم با دوستاش رفته بودن تفریح ک شب جایی بمونن 

گفتم مشروب میخورین ؟ گفت ن بابا مشروب کجا بود 

بعدا عکساشو تو گوشیش دیدم که پای سفره مشروب نشسته بودن همه ...

بعد گفتم اینا چیه ؟؟؟ 

گفت من یکی دوتا بیشتر نخوردم ! 

میگم چ ربطی داره چرا دروغ میگی خب ،؟

دقیقا همینطوره دیگه  قبل ازدواج یه بار گفت دارم میرم تولد پسرونه با همین دوستش  یهو بهش ...

اخ اخ همین بلا سرم امد

بعد عکس گرفتن دست جمعی دخترا از اونور معلومه ۸ ماه باهاش قهر بودم تازه گیاس که اشتی کردم 

بیا بعد حالا دیگران میگن خیلی حساسی  

نه اصلا اینطوری نیست، به نظر من زندگی میدون جنگ نیست که یکی من یکی تو مگه سهم پفیلا برمیدارین؟ باید ...

اره دقیقا مثل پفیلا یکی من و یکی توعه 

چیزی که برای زن بده برای مرد هم بده ! 

😐😐😐😐😐😐😐  حالا که دوس داری امیدوارم اگه طلاق گرفتب بچتو بهت ندن تا به آرزوت برسی حق و حق ...

اولا این شاء الله که همه خوشبخت باشن، ثانیا دلیل اینکه بچه رو از زن میگیرن اینه که با توجه به شرایط اقتصادی تامین هزینه یه بچه برای زن مشکله و در صورت ازدواج مجدد اذیت نشه، هر چیزی یه حکمتی داره بهتر با دید باز بهش نگاه کنیم، زن تو دین ما جایگاه بالایی داره خوبه که بیشتر از بحث و جدلی قدر خودمون رو بدونیم

اولا این شاء الله که همه خوشبخت باشن، ثانیا دلیل اینکه بچه رو از زن میگیرن اینه که با توجه به شرایط ...

فعلا که تو قدر مادرتم نمیدونی وگرنه اینهمه از جخل و نادونیت بروز نمیدادی اینجا 

بحث کردن با امثال تو بی فایدس حس‌کردم با یه غار نشین حرف زدم دیگه ریپلای نزن حوصلتو ندارم

اره دقیقا مثل پفیلا یکی من و یکی توعه  چیزی که برای زن بده برای مرد هم بده !

من خداحافظی میکنم، فکر کنم عقایدمون باهم جور نیست، اینجوری ممکنه بیشتر با آقایون لج کنین اونوقت من مقصر میشم، من اعتقادم اینه که برای یه زندگیه خوب دنبال یه مرد خوب نباش، خودت بهترین باش.