2777
2789

ببینید 

به نظر من واقعا خیلی حرفتون زشته 

سایت عمومیه و تا جایی که من میدونم محدودیت سنی نداره 

توی دوره ای زندگی میکنیم که دختر ۱۴ ساله ازدواج میکنه و بچه داری هم‌ میکنه 

چرا انقدر با دهه هشتادی ها مشکل دارید ؟ والا من دقت کردم دیدم تا کسی پا رو دمشون نزاره اینا کاری به کار کسی ندارن بی احترامی به سن دهه قیافه شخصیت و خانواده هر کسی بشه طرف واکنش نشون میده برای مثال من بیام بگم یه مشت پیر پاتال دهه شصتی ارزش سایت درست کردن دارن 

همه ری اکشن نشون میدن درسته ؟ که کاملا طبیعیه 

ببینید همه جا آدم مودب هست و بی ادب هم وجود داره 

یکم به هم احترام بزارید 

من الان یه خواهر ۱۴ ساله دارم شاید عکسشو دیده باشید 

انقدر مودبه اصلا تو کف پسرا نیست 

۱۰۰۰ برابر بیشتر از منه ۱۷ ساله هوای مامانمو داره 

حالا ۱۴ ساله داریم بیشتر از مامان من در ماه ... 

برعکس یه خانم ۴۰ ساله داریم نجیب خانواده دار محترم یه خانم ۴۰ ساله هم داریم هر شب با یکیه 

اینکه یه ادم باتربیت و نجیب باشه 

به دهه و سن نیست 

به خانواده موقعیت اجتماعی و... بستگی داره 

شمایی که ازحقوق برابر حرف میزنید چرا خودتون اینجوری میکنید 

لطفا حمله نکنید ولی واقع بین باشید 

ما هم آدمیم فقط زمونه عوض شده یکم راحت تریم 

اینو با کمال احترام به تک تک دهه ها از ۳۰ تا ۱۴۰۰ نوشتم 

یچیزی میگم یادت نره خب؟                                                                                                                              اونی که میگه حالمو خوب میکنی دوره درمانش که تموم شه مرخص میشه...😔

خوشحال میشم نظراتتون رو بگید

یچیزی میگم یادت نره خب؟                                                                                                                              اونی که میگه حالمو خوب میکنی دوره درمانش که تموم شه مرخص میشه...😔

چی بگم والا 

حرف شما درست

اخه ی سری بچه مدرسه ای هم هستن ک فقط دنبال اینن بجاشون امتحان بدیم

یا ی سری دیگه ک با دوست پسراشون خفمون کردن

این درسته ب نظرت؟

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان دم از ادب زدی مثالتم میتونستی مؤدبانه بزنی

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

چی بگم والا  حرف شما درست اخه ی سری بچه مدرسه ای هم هستن ک فقط دنبال اینن بجاشون امتحان بدیم ...

نه درست نیست

با تک تک جملاتتون موافقم عقیده ی منم همینه دقیقا

کلا مخالف هر نوع تفرقه ی سنی جنسی ملیت و...چون ادما با شخصیت و شعورشون سنجیده میشن نه با این چیزا 

خداجون واسه همه نعمت هات سپاس گزارم.                                                       

درسته سایت عمومیه ولی محتواش طوریه که مخصوص ادم های بالغه بیشتر اما بله باز هم عمومیه.

اما این که بعضی ها میان دهه هشتادی ها رو مسخره می کنن، میگن پررو هستن، بی تربیتن، و... کاملا اشتباه هست و این یعنی این شخصی که خودش رو بالغ می دونه هنوز حتی به اون درک هم نرسیده که یه نسخه رو برا همه نپیچه و همه رو قضاوت نکنه!

عزیزم ربطی به دهه هشتاد نداره ولی اکثر کاربرای خیلی جوان توی رنج سنی خودشون فعالیت نمیکنن

میان توی تاپیک های بقیه نظر میدن به بقیه میپرن.

هیجانات سن خودشون رو روی بقیه خالی میکنن

من خودم اگر قرار بود دغدغه رل و معلم و درس دبیرستان و مشکلات با معاون مدرسه رو بخونم نمی اومدم اینجا عضو بشم که

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین

الان دم از ادب زدی مثالتم میتونستی مؤدبانه بزنی

یچیزی گفتم که ببینید اگه به شخصیت و غرورتون توهین بشه ری اکشن نشون میدید 

با این حال زیاده روی کردم ببخشید

چی بگم والا  حرف شما درست اخه ی سری بچه مدرسه ای هم هستن ک فقط دنبال اینن بجاشون امتحان بدیم ...

قطعا درست نیست ولی همه جور ادمی تو نی نی سایت و هرجای دیگه ای از جامعه هستن تو دانشگاه و مدارس و غیزه پر از دخترا و پسرای بی شخصیتو با شخصیته

خداجون واسه همه نعمت هات سپاس گزارم.