2821
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 25 پست
جفتم پایینه لکه بینی دارم میترسم خیلی

عزیزم استرس بدترت میکنه که😪💔

آروم باش نگرانم نباش ایشالا به سلامتی میگذره❤

میشه واسه حل شدن مشکل خودمو و خودت یه صلوات بفرستی؟:)💕                                                  
انشالله باردار بشه و هرروز ترس و نگرانی برا بچشو تجربه کنه من فقط اینا گفتم

بهش فکر نکن بعضی ها منطق ندارن 

تا میتونی استراحت کن خم نشو چیز سنگین برندار چیزای مقوی بخور

آی آدم ها که بر ساحل نشسته شاد و خندانیدیک نفر در آب دارد می سپارد جان یک نفر دارد که دست و پای دائم می زند روی این دریای تند و تیره و سنگین که می دانید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم استرس بدترت میکنه که😪💔 آروم باش نگرانم نباش ایشالا به سلامتی میگذره❤

انشاللع موقع اذان دعا کن

به هم دیگه بدی نکنید خیلی زود بدی مییینید 
۲۰ هفته ام

ای جان دلم عزیزدلم استرس واست اصلا خوب نیست حتی الآن که ساعت پنجونیم صبح و شما بیداری وداری استرس میکشی استراحت کن گلم به دلتم بد راه نده واسه اطمینان خاطرت هم مرتب دکتر برو که ان شاا... نینی قشنگتو سالم به دنیا بیاریش گلم.خدابزرگه

بهش فکر نکن بعضی ها منطق ندارن  تا میتونی استراحت کن خم نشو چیز سنگین برندار چیزای مقوی بخور

امروز یکم کار کردم الان لک دیدم از ترس خوابم نبرد

حدیث کسا بخون خدا کنارته

بعدشم اروم بخواب

آی آدم ها که بر ساحل نشسته شاد و خندانیدیک نفر در آب دارد می سپارد جان یک نفر دارد که دست و پای دائم می زند روی این دریای تند و تیره و سنگین که می دانید
حدیث کسا بخون خدا کنارته بعدشم اروم بخواب

ممنون عزیزدلم خدا دلتو همیشه آروم کنه و کسایی که ارومم کردن بخدا 

ممنون عزیزدلم خدا دلتو همیشه آروم کنه و کسایی که ارومم کردن بخدا 

مواظب خودت باش دیگه هم کار نکن😍

2824
2823
2791
2779
2792