2777
2789
عنوان

ازدواج مرد ۳۴ ساله با دختر ۱۲ ساله ...

| مشاهده متن کامل بحث + 2928 بازدید | 174 پست
من با شوهرم9سال اختلاف داریم به خدا همه ی بدبختیام رو به خاطر این اختلاف سنی میدونم هیچوقت دل به دلم ...

شخصیت ها متفاوته عزیزم 

من با همسرم 10سال اختلاف دارم و خیلی باهاش راحتم وخوبه باهام اصلانم پیر نیست من 20سالمه و اون الان 30سالشه 2سال پیش ازدواج کردیم و 3سال نامزد بودیم 

تو نامزدی خیلی اذیتش کردم ولی اون اصلا اذیتم نکرد و درکم می‌کرد والان بهترین هست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اکثر مردا بخاطر اینکه زنشون مطابق میلشون عمل کنه همون جور که دوست دارن تربیتش کنن دخترای کم‌سنو میگ ...

دقیقا دور از جون مگه وسیله اس تربیت کنن گوه میخورن 

من میدونم چون دختر بالای ۲۵ ساله زرنگن و حریفشون میشه میترسن 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
بلند بگو امییییین😂 والا اعصاب آدم داغون میشه 😤

منم دوست دارم یه مشتی به صورت مردای پدوفیلی بزنم نفس عمیق بکشم دماغش کج بشه 

خشونت_علیه_مردان# 😂😂😂😂😂

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
این مرده رو پیداش کنید من و ابوبکر بغدادی باهاش کار داریم........فکرمرده خیلی حرصمو درآورد

ابوبکر بغدادی مرده 

بیا منو تو بریم مشت به دماغش بزنیم و یا به اونجاش لگدی بزنیم برگردیم خونه 😂😂😂😂😂

منم دوست دارم یه مشتی به صورت مردای پدوفیلی بزنم نفس عمیق بکشم دماغش کج بشه  خشونت_علیه_مردان ...

ن من ی روش ویژه دارم تا حالا چند بار امتحان کردم جواب داده

پاتو تا اخرین حدی ک میشه می‌بری عقب بعد با شتاب خیلی زیادی میاری جلو میزنی ب بین پای طرف هر چی با قدرت تر بزنی تاثیرش بیشتره 😊🙃😁

امتحان کنیم#  

ن من ی روش ویژه دارم تا حالا چند بار امتحان کردم جواب داده پاتو تا اخرین حدی ک میشه می‌بری عقب بعد ...

اره عربده میکشه ما میخندیم 

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

شخصیت ها متفاوته عزیزم  من با همسرم 10سال اختلاف دارم و خیلی باهاش راحتم وخوبه باهام اصلانم پی ...

منم ۱۲ بودم ازدواج کردم ولی خوب شوهرمم سنش تقریبا کم بود ۲۰ ساله و۸ سال اختلاف سنی داریم الان که ۲۴ سالمه با دوتا بچه واقعا اعصاب برام نمونده همش میگم کاش زود ازدواج نمیکردم واقعا خسته شدم زندگیم خوبه ها ولی بعضی وقتا مشکلات فشار میاره

بخاطر ای مرده از قبر میاد بیرون.😂😂😂شما آدرسش پیدا کن من پایه تم

اخه جرئتشو داری از قبر بکشم بیرون با اون قیافه ترسناکش 😂😂😂😂😂

خواهر طفلی من 

۱۵ سالش بود دامادمون اون زمان ۳۰ سالش بود 

چرا 

چونکه دامادمون برادر زنداییم میشد

داییم هم  اون زمان به ما کمک مالی کرده بود برا خونه خریدن

..

مادرم نه نگفت دختر داد 

بیچاره خواهرم 

بالای ۱۵ سال از مادرشوهر زلیلش نگه داری کرد

چند بار توی سایت تعریف کردم ...

خیلی سختی کشید 

خیلی 

الان اثرات روحیه منفیش روی دخترش گذاشته 

خواهرزاده م ۲۱ سالشه ...افسردگی شدید داره

یکسره روانپزشک میرن 

دکتره گفته ...از بچه گی این مشکل داشته چون مادرش رو میدیده عین خدمتکار عین پرستار 

به من میگه فلان 

من میگم خدایا این که بچه بوده چه طور یادشه ...

قشنگ همه چیو یادشه ‌...

مادرشوهرش ما میرفتیم خونشون 

سر سفره مثلا پنیر و گردو بود 

گردو رو قایم میکرد زیر نون خودش بخوره 😐

درحالی که پدرم خدابیامرز باغ گردو داره ساوه ...الانم بهمون ارث رسیده ...ما تعجب میکردیم...انگار ما نخورده ایم ندیده ایم ...

خدا رحمتش کنه مادره شعورش همین بود 

الان خواهرم میگه خوشبختم 

چه فایده جوونیش رفت ...پای یه پیر زن 

همیشه با مادرم مشکل داره 

همیشه احترامش رو داره ولی خیلی بدش میاد از مادرم ...توی خونه ما کلا مادرسالاری بود 

بابام حرف روی حرفش نمیزد ...ای کاش میگفت نه 

خدا رحمتش کنه همیشه از این دامادمون بدش میومد 

دیگه بگم خیلی زیاد میشه 

همین دیگه 

الان نه 

قدیم بیشتر پدر و مادرا مقصر بودن توی ازدواج 

الان دختر ۱۵ ۱۶ ساله دیگه دوست پسر داره خودشونم ازدواجی هستن

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1