2777
2789

تکنیک تسلا برای جذب خواسته هاتون:

یه دفتر تر وتمیز ،خودکاریامداد

روش استفاده:ابتدا خواسته تون رو به زمان حال می نویسید  انگار که بهش رسیدین. مثال:خدایا شکرت که ۵ میلیون پول دارم.بعد۳ بار با خودکار یا مدادتون روش ضربه بزنین بعد دورخواسته تون یه دایره بکشین و ۶ بار ضربه بزنین بعد دور تادور دایره و تمام صفحه کاغذ این عدد رو با فاصله بنویسید ۹ ۶ ۳

طوری که تمام صفحه پر شه ۹ ۶ ۳ بعد ۹ بار ضربه بزنین زنگ  انرژی کائنات به صدا درمیادبرای به اجرادراوردن خواسته تون..

۶۶۳۸۴۷۸۲  👉👉👉👉👉  کد تپل شدن صورت🤗🤗🤗

سلام گلم خودت امنجام دادی

زمين گرده ودنياكوچيك🌎زندگي قانون باورهاولياقتها🌈  قانون جذب رازِبزرگ زندگی🦄كارمارازِكائنات♻️خدامعجزه میکنه🔮شانس اسم دومِ خداست وقتي ميخواد امضاش زير آرزوهات ناشناس بمونه🙏 انرژی مثبت تنها چیزیه ک بجای نصف شدن دوبــرابـر و حتي صدبـرابـر ميشهـ♡ الهي شكـرت💙 خدايا هم اكنون ب قلبم بيا و آرامشي عطا فرما از جنس خودت💚 پس از هر سختي آساني هست خدا دوبار تكرار كرد ك دلامون قرص باشه 💛♌︎♪♺❤︎⚅♾♥︎∞♡☯︎☂︎ઈ(◕ั◡◕ั)*゚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستان کانال تلگرام هم هست سرچ کنین میاره اونجا کامل با ویس براتون توضیح میده خیلیا از جمله خود من ازش نتیجه گرفتن سرچ کنین@subliminalgh

میشه بپرسم کدوم حاجتتون براورده شده؟

و اینکه چرا برای زن داداشتون انجام نمیدین؟

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)

تن تسلا تو گور داره بندری میزنه 

اینا چیه میگین توروخدا

اگه نفس می کشی یعنی هنوز زنده ای.  اگه لبخند می زنی یعنی داری زندگی می کنی.😉ولی اگه لبخند به لب دیگرون میاری تبریک میگم، تو انسانی😍🤩🌹
میشه بپرسم کدوم حاجتتون براورده شده؟ و اینکه چرا برای زن داداشتون انجام نمیدین؟

من تازگیا عضو کانالش شدم وبرا چند تا خواسته بهش رسیدم برا زنداداشم و چندتا خواسته دیگه فعلا جواب نگرفتم ولی مطمئنم میگیرم ولی برا جذب پول و صاف شدن مو و گلودرد ازش جواب گرفتم 

تن تسلا تو گور داره بندری میزنه  اینا چیه میگین توروخدا

اسم تکنیکش تسلا هست یه جور جذب خواسته هست شما اگه باور ندارین انجام ندین

من تازگیا عضو کانالش شدم وبرا چند تا خواسته بهش رسیدم برا زنداداشم و چندتا خواسته دیگه فعلا جواب نگر ...

خیلی ممنونم بابت اطلاع رسانی و راهنماییت عزیزم ایشالا هر چی تو دلته خدا بهت بده

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
خیلی ممنونم بابت اطلاع رسانی و راهنماییت عزیزم ایشالا هر چی تو دلته خدا بهت بده

خواهش میکنم ...سپاس از آرزوی زیباتون...مانا باشین😘😘😘