2777
2789

خیلی بد ازبد هم بدتر ن خونه بابات خوشی ن خونه شوهر کجابریم انقد ادم دلش پره..دوسدارم یجایی برم انقد جیغ وداد بزنم تمام عقدهام بریزه بیرون

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاغلم ولی بخاطر این کرونا ...درسای انلاین دخترم و خبرهای بدی که هر لحظه میشنویم و گرفتاریه اطرافیان و خودم و و و و بسیار ناامید میگذرونم از نظر روحی مخصوصا این دوهفته که هی خبر مرگ مهرداد و علی و ...میشنوم بدتر شدم ...فک کنم اگه سرکار نمیرفتم باید بستریم میکردن من به شددددددت عاطفیم و‌ همین منو خیلی ضربه میزنه با دیدن هر بچه کاری هر فقیری هر گرفتاری تا ساعتها ناراحتم و شاید اشک میریزم همیشه همینطور بودم کاش ی روزی تو این مملکت خوش زندگی کنیم همه مردم طعم خوشحالی و زندگی رو بچشن به امید اون روز که یا مردم یا اگه هستم حداقل بخندم 

ما کاری واسه خودمون از دستمون بر نمی یاد چه برسه به دیگران من دوست دارم دل همه اونایی که ندارند و شا ...

منم دلم خونه برای مردمم برای برادرم برای پدرومادرم که نتونستم کاری براشون کنم ...چقدر اومدنم بی هدف بود هر چی هم تلاش کردیم تا الان که نشده   

منم دلم خونه برای مردمم برای برادرم برای پدرومادرم که نتونستم کاری براشون کنم ...چقدر اومدنم بی هدف ...

چقدر تومنی منم نتونستم واسه اطرافیانم هیچ کاری بکنم😔😔😔

چقدر تومنی منم نتونستم واسه اطرافیانم هیچ کاری بکنم😔😔😔

متاسفانه ....خواستمو نشد نمیدونم شاید فقط خودمو میگم لیاقت نداشتم    ولی امیدوارم این شرایط برای شما برای همه اونایی که عشقشو دارن و ارزوی عشق و‌امید همدلی و کمک رسانی رو دارن براشون فراهم بشه کاش برای منم بشه کاش همه مون مزه همدلی هم یاری رو‌بچشیم