2777
2789
عنوان

میگم چجوری یکم سر سنگین باشم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 43 پست
سلام خوبی با یکم لبخند اونم خوش بش میکنه همین زیادم سعی نمیکنم هرچی درومد از دهنم بگم سنگین میشم ح ...

خیلی خوبه من متاسفاته یکم احساسیم دوس دارم با طرفم حرف بزنم 

اره راس میگی از این به بعد سعی میکنم سنگین باشم

https://harfeto.timefriend.net/16229838541279
خیلی خوبه من متاسفاته یکم احساسیم دوس دارم با طرفم حرف بزنم  اره راس میگی از این به بعد سعی می ...

فقد ۱رفیق فاب داشته باش و بس

من شاید حرفایی ب رفیقم بزنم ب شوهرم نتونم

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین نه زیاد صمیمی خوبه نه زیاد مغرور  یه احوال پرسی ساده بهتره

احوال پرسی که میکنم بالاخره نشونه شعور ادمه

نمیتونم خیلی زود با بقیه صمیمی بشم باید چند جلسه ببینم طرفو رفتارشو تجزیه تحلیل کنم ببینم اصلا چه جوری هست

بعد به میزانی که به دلم بشینه باهاش مچ میشم

ولی نمیتونه تو جمع باهمه خیلی صمیمی باشم و.. فقط در حد سلام واحوال پرسی همین

احوال پرسی که میکنم بالاخره نشونه شعور ادمه نمیتونم خیلی زود با بقیه صمیمی بشم باید چند جلسه ...

باور کن بهترین کاره تجزیه تحلیل ولی خب هی نگو صمیمی نمیشم یدفه از اون ور بوم میفتیا 😀 ولی خب اره تعادل خوبه

منم اینحوریم باخواهرم میرم بیرون کلی ازش فحش میخورم آخه اون بدش میاد به همه سلام علیک بگه ولی من انگاری خفه میشم اگر نرم جلو وسلام بگم

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
باور کن بهترین کاره تجزیه تحلیل ولی خب هی نگو صمیمی نمیشم یدفه از اون ور بوم میفتیا 😀 ولی خب اره تع ...

خخخ زنداداشم دوستمه

وقتی رفتیم خواستگاری چون جمع غریبه بود خیلی جدی بودم ولی زنداداشم میدونست اخلاقمو

دختر ابجی زنداداشم منو نمیشناخت بهش گفته بود بخاطر ابجیش بگو نه خیلی ترسناکه😂😂

وای اسی داری ازخودت میگی انگار منو داری میگی.بخدا از تمام دخترای فامیل به لحاظ تحصیلی وشوهرو ومالی...بالاترم میبینمشون چنان تحویلشون میگیرم وبگو بخند که نگو. بعدا میام خونه فکر میکنم اعصابم خرد میشه.

چند وقت پیش یکی از دوستای دانشگاهیم بعد چند سال زنگ زده بود چنان شلوغش کردم وهیاهو وفدات بشم..‌.🙄🙄🙄🙄

وای اسی داری ازخودت میگی انگار منو داری میگی.بخدا از تمام دخترای فامیل به لحاظ تحصیلی وشوهرو ومالی.. ...

افرین  منم رفته بودم دانشگاه بعد دوستمو دیدیم باور کن تا پنجم خونده البته بخدا قصدم مسخره کردن اینا نیستا میگم‌که بدونی 

بعد دیدمش همچین تحویلش گرفتم بعد به خودم اومدم دفه دیگه تحویل نگرفتم اونم نگرفت 😐 

البته این بی شیله پیله بودن مارو میرسونه که خب زیاد خوب نیس 

داداشم میگه یکی هست که خیلی کتاب خونو از لحاظ اجتماعی هم خوبه سنشم خیلی بالاتر از داداشم ولی همیشه تو سلام کردن میش قدم میشه به نظرم ادم بزرگیه ولی خب باید بدونیم با کی اینطور باشیم من بعضی وقتا به اونایی که باید سلام بدم نمیدم 🤦‍♀️