2777
2789
عنوان

کی بی بی چک بزنم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 24 پست
مبارکتون باشه😍😍خوشبحالتون

انشالله قسمت شما 🌹

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
ان شالله بسلامتی هم بغل میگیریش ❤

مرسی گلم این روز رو واستون آرزو میکنم

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم ، نه من هنوز باردار نشدم چطور؟

آخه من پکیج بارداری فاطمه عباس‌زاده رو تهیه کردم ، توش دستور چندتا حلوا و معجون بارداری بود.. گفتم ببینم کسی نتیجه گرفت.. تو پیششون کلی عکس از کسانی هست که نتیجه گرفتن.. گفتم ببینم واقعا درست هست یا فقط تبلیغاته

آخه من پکیج بارداری فاطمه عباس‌زاده رو تهیه کردم ، توش دستور چندتا حلوا و معجون بارداری بود.. گفتم ب ...

والا من بایکی صحبت کردم تو همین نی نی سایت پیداش کردم گفت که واقعا مشکل داشتم و دکترا درصدبارداریمو خیلی کم میدیدن ولی خوب نتیجه داد توی ماه دوم استفاده از پکیج باردارشدم 

ولی من خودم 5 ماهه از پکیج که شامل حلوا و معجون و یسری قرص بود استفاده کردم هنوز نتیجه ای ندیدم من مشکلم pco بود تغییرات پریودی زیادی هم داشتم پریودام خیلی مرتب شد ولی اصلا فولیکولام رشد نکردن و تخمک گذاریم برنگشت من تو 3 ماه اخیر ورزشم میکردم البته اضاف وزن نداشتم ولی نمیدونم نشد شاید خواست خدا نبود

اره منم تو پیجش  دیدم خیلیا جواب گرفتن دروغ نیستن ولی خب بستگی به خودآدم داره دیگه شانسه .

والا من بایکی صحبت کردم تو همین نی نی سایت پیداش کردم گفت که واقعا مشکل داشتم و دکترا درصدبارداریمو ...

مرسی که جواب دادی.. من ذخیره ی تخمدانم ۰.۱ و شوهرم مورفولوژی اسپرم ۲ درصد مناسبه..

کلا قید ivf رو هم با این شرایط زدیم و سپردیم به خدا.. ایشالله خودش کمک میکنه من مطمئنم.. هم به من و هم به شما

مرسی که جواب دادی.. من ذخیره ی تخمدانم ۰.۱ و شوهرم مورفولوژی اسپرم ۲ درصد مناسبه.. کلا قید ivf رو ه ...

خواهش گلم . اره خودش کمکمون کنه من نزدیک به یکساله که تو اقدامم اگه اون بخواد هرجوری باشه میشه و اگه فعلاصلاحمون ندونه هم هرکاری بکنیم نمیشه. توکل به خدا