2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🎙هزینه گزاف تست‌های تکمیلی غربالگری زوجین را مجبور به سقط جنین می‌کند

🔻 مریم اردبیلی: وقتی نتیجه غربالگری اول که اکثرا کاذب هست جنین را مشکوک اعلام می‌کند، والدین بخاطر هزینه گزاف تست‌های بعدی ترجیح می‌دهند جنین را سقط کنند و سیستم سلامت ما توضیح کاملی به مادر نمی‌دهد.

💢اگر دولت سوبسیدهای درستی برای هزینه‌های تست‌های تکمیلی غربالگری تعیین کند بچه‌های سالمی که تست غربالگری آنها مشکوک بوده است سقط نمی‌شوند.

#غربالگری

#فرزندآوری

💝 کانال واحد خانواده مؤسسه مصاف(قنداب)

🔗 تلگرام | ایتا | سروش | اینستاگرام |توییتر

https://t.me/joinchat/AAAAAENq-2xSdZ--GfeXiA

❌🎥 قوانین عجیبی که مادران را به سمت #سقط_جنین می کشاند☝️

🔺طبق فتوای مراجع، سقط جنین #قتل نفس و حرام است..

🎙 دکتر بانکی پور

#تحدید_نسل

#پس_از_ازدواج

💝 کانال واحد خانواده مؤسسه مصاف (قنداب)

💝 @ghandaab

#منهیات

#تست_بارداری

👆 در مورد تست آمینوسنتز چه می‌دانید؟

❓  غربالگری‌های دوره بارداری چرا به صورت وسیع در ایران انجام می‌شود؟

❌ آمار سقط جنین‌های حاصل از تست #غربالگری_جنین در ایران بسیار بالا هست اما معدود مادرانی که به نتایج مشکوک این تست‌ها توجهی نمی‌کنند، فرزندانی سالم و باهوش به دنیا می‌آورند.

⭕️ چند وقت پیش مشخص شد که تست داروهای #کرونا بر روی مردم ایران صدها برابر مردم کشورهای دیگر انجام شده است و مطالبه‌گری خوبی به راه افتاد. اما چندین سال است که پژوهشگران مستقل حوزه سلامت، هشدار می‌دهند که چرا تعداد تست‌های غربالگری مادران باردار در ایران، دهها و صدها برابر دیگر کشورهاست اما هیچ کس توجه نمی‌کند!

🔯 تاکی باید دست صهیونیسم جهانی را از طریق سازمان‌های بین‌المللی مانند #سازمان_جهانی_بهداشت در ایران باز بگذاریم؟

#نفوذ

✅موسسه تحقیقات طب وعلوم اسلامی الشفاء

http://t.me/joinchat/AAAAADzjsoa4yCPPk5QsAA

💎 سخنان دکتر روازاده در مورد سونوگرافی توسط #دستگاه_های_نامرغوب ودستور به قتل جنین

⭕️ #سونوگرافی های زود هنگام به وسیله دستگاههای تقریباً مستعمل و معیوب و توسط افراد فاقد تبحّر، دعوی تشکیل نشدن #قلب جنین زیر دو ماه را بر سر زبانها انداخته اند و اضطراب بسیار شدیدی را برای مادران جوان به ارمغان آورده اند و زنان را عملاً مجبور به #سقط جنین می کنند.

⭕️ بعد از یکبار سونوگرافی با این ادعا که ضربان قلب جنین ثبت نشده است، به مادر می گویند که این جنین قلب ندارد پس دستور می دهند به طرفۀ العینی بستری شود و جنین بی گناه را سقط کند و می گویند اگر در اقدام به سقط  کوتاهی کنی، چنان و چنین می شود….

⭕️ اینجانب دکتر روازاده، با تجربه چندین ساله خود در امر طبابت سوگند یاد می کنم که این بار حتماً و حتماً عجله کار شیطان است. بسیاری از این جنین هایی که توصیه به سقط مظلومانه شان می شود اگر سقط نشوند، بعد از گذشت یک ماه در سونوگرافی بعدی از قلب سالم و رشد طبیعی برخوردار خواهند بود و همه کودکانی که توصیه به کشتنشان در دوره جنینی کرده اند همگی در آینده افرادی #تیزهوش و سالم و #نخبه خواهند شد.

✅موسسه طب اسلامی الشفاء

🆔 @alshefaa

امان ازروزگار واین دنیایه بی رحم

ی دکترهست ک طب سنتی کارمیکنه اسم کوچیکشونمیدونم امااسم بزرگش دکترروازادست

قلب جنین تشکیل میشه اما برابعضی مادرایکم دیرتر الکی حرف دکترا روگوش ندین سقط نکنین بخداحیفه 

اگ قرارتشکیل نشه خودب خود رحم خودشوپاک سازی میکنه سرچ کنین توگوگل براتون بادلیل توضیح داده دکترروازاده

ای کاش این مطالب ها رو ۸ سال پیش میدیدم و جنین دو ماهه ی خودم رو سقط نمیکردم..اونم با عجله و با استرس...خدا هرگز نبخشه پزشکای بی تجربه و بی مسئولیت رو که باعث و بانی هزاران سقط میشن...این دنیا دستم کوتاهه ولی اون دنیا باید تقاص کارشون رو پس بدن...من بعد ۸ سال تازه دارم مادر میشم با توکل بر خدا...بعد کلی بیماری های روحی و جسمی....خدا نگذره ازشون.

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...

اگر بهتون گفتن قلب بچه تشکیل نشده تو رو خدا سقط نکنین...چند هفته صبر کنین و جاهای دیگه هم سونو و آزمایش بدین...

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...