2777
2789
عنوان

دوست ندارم شوهر کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 37 پست
بله گفتم عزیزم هم ظاهر هم درون مشکل دارم میخواستم بدونم کسی هم همینجوری هست یا نه

اوکی

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
منم

بیا بریم ماهیگیری دریای بالتیک گوربابای شوهر 

دخترا من اسی رو میبرم نه شماها 

متاهل نمیبرم فقط مجردا 😂😂😂😂

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادب-چیزخوبیست# 😂

ریپلای.نکن#  

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
ریپلای.نکن#  

دوسدارم#  

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
دوسدارم#  

بیخود#  

البته دلایل دیگه هم داره ادم بچرخه دور دنیا کار کنه و ... من لذت زندگیو به این میبینم شما چطور؟

این دلایلتم اخه منطقی نیست گلم.

ببین یه موقع هست میگی من نمیخوام ازدواج کنم چون تنهاییم رو دوست دارم علاقه ای ندارم به زندگی مشترک حس نیاز نمیکنم به اینکه کسی کنازم باشه این موقع اوکیه.

ولی الان این دلیلتم منطقی نیست چون با وجود همسر هم میشه کار کرد من خودم شاغلم و متاهلم و میشه سفر کرد و دنیاروهم گشت.فقط کافیه ادم مناسب خودت و متناسب با معیارهات رو پیدا کنی.

من راضیم از زندگیم متاهلم ولی تموم چیزایی که میگی رو با همسرم تجربه میکنیم.

همون___delbar___هستم تعلیق شدم😑🤦‍♀️

نکن.چ کنیم

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 

همه ک نباس ازدواج کنن  

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون