2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرت را باید خودت راضی کنی این مسئله یک چیز شخصیه و به شرایط خودت از لحاظ مالی و روحی برمیگرده 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

فقط میدونم زوری بچه نیار خواهرشوهر من شوهرش راضی نبود بچه اورده شوهرش انقدر اذیت میکنه.

پدرشوهرم میگه یه بار به شوهرش گفتم فلانی دستش بنده خیلی کار داره ببر دست و صورت بچه هاتو بشور میخوان غدا بخورن گفته اینا اشغالن اشغالو که نمیشورن.و اینکه بجه هاش از گریه خودشونو بکشن هم ساکتشون نمیکنه

من اومدم بگم تک فرزندی خوب نیست و تعادل کلید زندگی است داشتن دوتا فرزند فوق العادست

بنظرم شما خیلی درست فکر میکنی

میتونید معایب تک فرزندی رو برای شوهرتون توضیح بدین... شاید راضی شد

چشم‌هایش شبیه سکوتِ شب‌اند؛آرام، مردانه،و پُر از امنیتی که هیچ واژه‌ای حق ندارد درباره‌اش اغراق کند.او فقط یک مرد نیست…قطعه‌ای از روحم استکه بی‌صدا،جای خودش را در من پیدا کرده.🪽✨من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

فقط میدونم زوری بچه نیار خواهرشوهر من شوهرش راضی نبود بچه اورده شوهرش انقدر اذیت میکنه. پدرشوهرم می ...

ببخشید ولی شوهر خواهر شوهر تون اشغال به تمام معنی است.هیچکس با بچه خودش و حتی بچه دیگران همچین کاری نمیکنه

راه حل بستگی به این دوتا سوال داره تو برا چی بچه دوم میخوای؟ اون چرا نمیخواد؟

من واسه بچم ميگم كه تنها نباشه اون ميگه من نميتونم با بچه ها وقت بزارم همش سر كارم

ببخشید وای شوهر خواهر شوهر تون اشغال به تمام معنی است.هیچکس با بچه خودش و حتی بچه دیگران همچین کاری ...

میدونم خیلی بیشوره یه بار رفته بودم خونشون یه بیسکویت خرید داد به بچش .بچه منم دوسالش بود رفت از دست بچش گرفت اورد گفت باز کن بخوریم.شوهرش از اتاق اومد بیرون گفت عه اونو کی از دستش گرفت.بعد از دست پسر من گرفت باز کرد داد به بجه خودش