2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میگه من چرا بچه رو نگه دارم خانواده شوهرت نگهش دارن 

آخی  . یکم زبون بریز و قربون صدقه ش برو اگه قبول کرد با همسرت حرف بزن از خجالت مادر جان هم دربیاید. انشالله مشکلت حل میشه عزیزم. خواهشا مهد نذار مگه اینکه جای مطمئن پیدا کنی. ولی از من میشنوی مادر رو راضی کن همون پول مهد یا پرستار رو به ایشون بدین

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
آخی   . یکم زبون بریز و قربون صدقه ش برو اگه قبول کرد با همسرت حرف بزن از خجالت مادر جان هم در ...

من خودم همه فامیلام میزارن پیش ماماناشون فقط مامان من اینجوری میگه . ب پول منم نیازی نداره . 

من خودم همه فامیلام میزارن پیش ماماناشون فقط مامان من اینجوری میگه . ب پول منم نیازی نداره . 

نه میدونم اصلا بحث نیاز به پول نیس. دوست مامانم و خانواده شوهرش میلیاردرن ولی برا پرستاری از بچه به مادر شوهرش پول میداد. بحث قدرشناسیه. ینی بگین که متوجه هستید اینکار چقد سختی داره و ایشون لطف میکنه اگه کمک کنه

راستش عزیزم شما گفتی منم تعجب کردم. چون تو فامیل ما هم اکثرا مسئولیت نوه ها با خانواده دختره و اونا مدیریت و نگه داری میکننف البته هزینه ها با همسره

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
2790
2778
2791
2779
2792