2777
2789

من بچگیم سبزه بودم ینی خواهرو برادرم ازم خوشگل تر بودن بچگیشون من عکس بچگیمو واسه اونی ک همو میخایم فرستادم  کلی خوشش اومد تعریف میکرد هی 😂😂 نمیدونه اولین نفریه ک از  قایفه بچگی من تعریف کرده😅 منم ذووووووق 

میشه واسه ما 👧👦 ی صلوات بفرستین که بهم برسیم و خوشبخت بشیم لطفا واسه جور شدن جهازمم ی صلوات بفرستین 😁😁😁

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما سبزه ها گوگولی و بانمک بودیم بچگیامون 

خود_داف#  

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌
خب شاید چون بچگی خواهر برادرتو ندیده😂😂شوخی کردم 

خخ ولی خوشش اومد😂

میشه واسه ما 👧👦 ی صلوات بفرستین که بهم برسیم و خوشبخت بشیم لطفا واسه جور شدن جهازمم ی صلوات بفرستین 😁😁😁
ما سبزه ها گوگولی و بانمک بودیم بچگیامون  خود_داف#  

😎😎😅

سفید سفید 100 تومن سرخ و سفید 300تومن حالاااا که ررررسیددد به سبزه هر چی بگی می ارزهههههههههههههه  

عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسیدند چرا سرم گل داده است چرا چشمانم مثل ستاره میدرخشند و چرا لب هایم از صبح روشن ترند کسی نمیتواند عشق را بکشد اگر در خاک دفنش کنی دوباره میروید....!!! ❤❤
سفید سفید 100 تومن سرخ و سفید 300تومن حالاااا که ررررسیددد به سبزه هر چی بگی می ارزهههههههههههههه &n ...

😂😍😍😙😙

😂😍😍😙😙

شعری که بابام برام میخونه

برات دوتا صلوات فرستادم خوشبخت بشین

عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسیدند چرا سرم گل داده است چرا چشمانم مثل ستاره میدرخشند و چرا لب هایم از صبح روشن ترند کسی نمیتواند عشق را بکشد اگر در خاک دفنش کنی دوباره میروید....!!! ❤❤
شعری که بابام برام میخونه برات دوتا صلوات فرستادم خوشبخت بشین

منم واست فرستادم ممنون گلی😁😁😁

منم واست فرستادم ممنون گلی😁😁😁

مرسی ازت