2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات دعا کن عشق منم برگرده

حتما حتما هم الان دعا کردم هم سر نماز امشبم دعا میکنم برات  

انشالله بزودی دلت شاااد بشه  

بهترین نسخه‌ی خودت شو.. عشق، پول و موفقیت تو را احاطه خواهند کرد❤️
کار اداری مثل حسابداری یا همچین چیزی نمیدونم شاید ۴ ماه دیگه یا ۲ سال دیگه

باورت میشه  شغل طرفو درست گفتی؟😂 با یکی ارتباط گرفتم برا ازدواج حساب داره مرسی❤

😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه

دوست داره قدش بلند خیلی نگات می‌کنه چون واقعا بنظرش زیبایی و تو دل خانواده همسرت و همسرت خیلییی محبو ...

خصوصیات محمدو میشه بگی؟برمیگرده یا نه ؟پشیمونه از کات؟استوریای این چن روزش بخاطر من بود؟

اگر برای ابد هوای دیدن طُ نیفتد از سر من چه کنم؟؟🖤
باورت میشه  شغل طرفو درست گفتی؟😂 با یکی ارتباط گرفتم برا ازدواج حساب داره مرسی❤

فدات انشالله خوشبخت بشی از ۴ماه تا ۲ سال دیگه باهاش ازدواج می‌کنی خانواذش خیلی ازت خوششون میاد دعام کن منم با عشقم ازدواج کنم برگرده و بگه دوستم داره و آشتی کنیم دعا کن

برمیگرده چشاش سبزه قدش بلنده رکه زبونش گاهی تیزه ولی مهربونه و قلبن تو دلش چیزی نیست فقط خیلی جسوره& ...

ببخشید پستمو ویرایش کردم ندیدی میشه ب این سوالمم جواب بدی

استوریای این چن روزش بخاطر من بود؟پشیمونه از کات؟

سلام عزیز ۶وعده دیگه شاید ۶روز شاید ۶ساعت شاید ساعت ۶ امروز‌

خواستگاری میاد که بیشتر از اون بخوامش😓؟ الان حس اونی که میخوام چیه؟ فکرش چیه

💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚
ببخشید پستمو ویرایش کردم ندیدی میشه ب این سوالمم جواب بدی استوریای این چن روزش بخاطر من بود؟پشیمونه ...

آره پشیمونه عصبانی بوده ی چی گفته یعنی در اصل هول شده آره برای تو بوده تو‌ذهنش خواهش عزیز 

آره پشیمونه عصبانی بوده ی چی گفته یعنی در اصل هول شده آره برای تو بوده تو‌ذهنش خواهش عزیز 

مرشی انشالله عشقت برگرده❤️