2777
2789

من پسراولم وقتی بدنیااومد حیرت زده شدم انقدرسفیدبود برق میزد الانم انقدرسفیده دیگه افتضاحه یه بوس کنم زود قرمزمیشه....پسردومم وقتی بدنیااومد دوباره حیرت زده شدم انقدرسیاه بودافتضاح....الانم سیاهه سیاهه....دوتاشونومیبرم حموم یه وضعی میشه،سیاه وسفید🤣🤣🤣🤣

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خودم سبزم .شوهرم سفید.خانواده خودم و اون سفید 1399/

خب دیگه اکه ژنت غالب باشه به خودت میره وگرنه به باباش . زن عموی منم سبزه ست عموم سفید . دخترش خیلی سبزه شده پسرش تقریبا سفید 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

این چیزا اصلا ربطی به تغذیه نداره.باید بچه ژنشو داشته باشه

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
من پسراولم وقتی بدنیااومد حیرت زده شدم انقدرسفیدبود برق میزد الانم انقدرسفیده دیگه افتضاحه یه بوس کن ...

واي   ببين اگر ناراحت نميشي يه شوخي باهات بكنم

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
من پسراولم وقتی بدنیااومد حیرت زده شدم انقدرسفیدبود برق میزد الانم انقدرسفیده دیگه افتضاحه یه بوس کن ...

خدا حفظشون کنه

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

من خانوغده پدرم همه سفید وچشم روشن خانواده مادرم همه سبزه چشم ابرو مشکی هستن من این وسط ترکیبی شدم😂😂😂پوستم سبزه اما چشمم روشن ولی بچم با اینکه‌هم من هم شوهرم سبزه ایم اون سفید شده 

🌌

همه ش الکیه خوردنی رو قیافه اثر ندارن چیزای مقوی بخور بچه ت سالم و قوی بشه همین من خودم به شدت سفید پوستم خانوادمم همینطور از کل خانواده شوهرم فقط شوهرم سبزه س تازه تو بارداری ام هر روز چیزایی که میگن خوشگل می‌کنه و سفید می‌کنه میخوردم آخرم بچه م کپی باباش شد تازه کمی سبزه تر از باباش   

خدا رو شکر پسرم سالم و سرحال و قویه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
خودمون نه اندازه ی اولی سفیدیم ونه اندازه ی دومی سیاه....🤣🤣

😁خدا حفظشون کنه گل پسراتو😘منم تازه فهمیدم باردارم خودم کمی سبزه شوهرم خییییلی سبزه خانواده شوهرم همگی به شدت سببببزززه به غیر مامانش خانواده خودم هم سفید داریم هم سبزه ملایم مامانم سفیده. تمام امیدم اینه که بچمون به مادرامون بره😁

نه خواهش میکنم....

ببخش عزيزم يكم شوخي اش بي ادبيه ما چهار تا بچه ايم سه تاي اولي سفيديم بخصوص خواهر و برادرم كع مثل برف ميمونند بعدبرادر اخريم كه ته تغاريه خيلي خيلي سياهه بعد ما با مامانمون شوخي ميكرديم كه كه مامان اعتراف بكن اي ته تغاري ات از كجا اومده باباش كيه ؟حالا ديدم شما ميگي يكي از پسرات خيلي سفيد يكي خيلي سياه ياد شوخي كه با مامانم ميكرديم ميافتم ميگفتيم يالا اعتراف كن چيكار كردي؟

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم