2789
عنوان

اسپرم

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 28 پست
شوهرم از عمل میترسه

عزیزم ب عمل نمیکشه. با دارو تحرک اسپرمش اوکی میشه نکران نباش

دوس دارم منم یه روز بیام‌ تاپیک بزنم بگم وااااای خدا مرررسی🤩😍  که به منم یه کنجد یه عدس یه نخود یه لوبیا یه فندق دادی😍😍خدایا ینی میاد اون روز😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با بیست و دو میلیون اسپرم نه ماهه اقدامم به نظرتون کم نیس البته بقیه چیزاش نرماله فقط تعدادش &nbs ...

عزیزم از ازمایش سر درمیاری ؟ببین اینو برا شوهرمه

https://uupload.ir/files/wgpy_img_20210207_134633.jpg

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
خجالت نداره.بهش بگو بچه میخواد باید بره دنبالش

چقد این مردا بیفکرن.. تمام دردش و زایمانش با ما هس بر یه آزمایش کاهلی میکنن .

دوس دارم منم یه روز بیام‌ تاپیک بزنم بگم وااااای خدا مرررسی🤩😍  که به منم یه کنجد یه عدس یه نخود یه لوبیا یه فندق دادی😍😍خدایا ینی میاد اون روز😞
نه اصلا

دکتر گفته اسپرم تعدادش کمه و تحرکش 

تعداد و تحرک با سقط ارتباطی‌نداره 

کیفیت اسپرم ممکنه مربوط باشه 

البته من اطلاعات کافی ندارم 

اما یه نکته ای که جدیدا خوندم و خیلی جالب بود رو می‌گم شاید شما و دوستان دیگه استفاده کردن 

مصرف قرص آهن به صورت سر خود در صورتی که کم‌خونی ناشی از فقر آهن نداشته باشید باعث تشکیل نشدن قلب و سقط و اینجور مسائلی که الان زیاد شده می‌شه

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷
چقد این مردا بیفکرن.. تمام دردش و زایمانش با ما هس بر یه آزمایش کاهلی میکنن .

شوهر من از وقتی فهمیده اسپرماش مشکل داره افسرده شده میگه تقصیر من بوده تو سقط کردی زجر کشیدی

شوهر من به هیچ وجه قبول نمی کرددعا کردم خدا خودش انداخت تو دلش

واقعا؟ برا منم دعا کن خاهر.. انشالا که به حرفم کنه😔

شوهر من از وقتی فهمیده اسپرماش مشکل داره افسرده شده میگه تقصیر من بوده تو سقط کردی زجر کشیدی

الهی چقد شوهرت مهربونه قدرشو بدون. انشالا زود زود نی نی دار بشی در کنار ت ب منم خدا بده

من توی اقدام هستم و دکتر برای نامنظمی پریودیام بهم پروژستورن متفورمین داد و برای عفونتم قرص پنی سیلین داد  مصرف اینا توی اقدام مانعی نداره؟ و من میشه ک حامله بشم؟ کسی با این داروها باردار شده؟

کسی با پروژسترون اینا باردار شده؟

من کم خونی نداشتم دکتر محظ احتیاط بهم داد.

چند وقت پیش خوندم این موضوع رو و برام خیلی جالب بود 

چون الان همه‌ی دکترای زنان قرص آهن رو می‌دن و این قضیه تشکیل نشدن قلب و سقط هم خیلی زیاد شده 

اما خب نمیشه قطعی گفت و احتمالا لازم باشه برای بچه که دکترا می‌دن

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷