2777
2789

تکه کلام آدمای آشغال می خواد با لفظ کلامش مردم رو گول بزنه در حالی که داشت با چشاش دختره اون پیرمرده رو بخوره الهی که ذلیل بشی

دیروز رفته بودم یه پاساژی با مادر شوهرم یه مرد بابا لنگ دراز عوضی هی اینارو می گفت

به بهون لباس و اینا کنار دختره 13ساله میرفت بعدشم ما رفتیم بعد ما اونا هم رفتن

ولی دوست داشتم با ساطور همونجا نصفش کنم  عوضی الهی خدا بزنه به کمرت

کاربر شاپرک هستم

چی شد

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودت بخون اگه فهمیدی چیشد به ما هم بگو

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 
تکه کلام اون بابا لنگ درازه رو میگم اینا رو می گفت بر شیطان لعنت و...

اینارو به دختره میگفت؟ یعنی از دختره خوشش اومد؟

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
نه هی تکرار می کرد ولی عیز و مریض گونه رفتار می کرد دختره هم هی کنار می رفت فهمیده بود چه آشغالیه

خب بهش کافور و میشنهاد میدادین

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜