2821
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 26 پست

ماشین خیلی چیز مهمیه که نداره

بعدش ایشون الان ۳۳ سالشه ولی هیچی از خودش نداره

مرد ۳۳ ساله هیچی نداره پس چیکار کرده؟

این چهل سالشم بشه باز نمیتونه چیزی داشته باشه چون اهل جمع کردن نیست

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عمرا ازدواج نمیکنم  با توجه به خودم میگم  ماشین که جزو چیز های اساسی هست  اونم ...

خودت وضع مالیت چطوره؟

همه جا میگی دنبال خواستگار پولداری😑

من از روییدن خار بر سر دیوار دانستم که ناکس ، کس نمیگیرد بدین بالا نشینی ها  در راه شناخت دین هستم و تیکرم برای اونه ( دیدن این فیلم جرم است) رو حتما ببینید خواهرانه بهتون پیشنهاد میکنم من اصلا مذهبی نیستم من فقط به خالقم معتقدم انقدر درگیر پول جمع کردن شدیم که داشتم فکر میکردم چند نفرمون امام حسین و به سکه ی طلا میفروشیم!!! فرق ما با مردم جاهل اون زمان چی هست؟ نیاز جنسی داری؟ امکان ازدواج نیست؟ هر منطقی میگه یه طوری باید تخلیه ش کنی یا این ک عذاب بکشی، خدا تو قرآن میگه تو پاکدامن باش من تو رو از درون بی نیاز میکنم، آقا مگه من درون تو اون میل جنسی رو نذاشتم؟ خودم میدونم چطوری تو رو آروم کنم اگه عفیف باشی🤗 دوست داری همسرت پاکدامن باشه در آینده؟ خدا تو قرآن میگه خوب ها رو نصیب خوب ها میکنم بد ها رو نصیب بد ها، اگه میخوای شوهرت یا زنت عفیف باشه، باید خودت پاک باشی، نمیشه همه چرخ هاتو بزنی بگی بعد ازدواج همه رو قیچی میکنم😉کاربری قبلا دست دو نفر بوده و من سومی هستم 😇💐
خودت وضع مالیت چطوره؟ همه جا میگی دنبال خواستگار پولداری😑

من دنبال خواستگار پولدار نیستم 

خواستگارام پول دار هستند .

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

من باشم قبول نمیکنم 33 سالشه هیچی نداره جزیه شغل دولتی خونه هم که باباش بهش داده 

10 سال کار کرده نتونسته یه ماشین  با یه خونه خودش بخره خوب مشخصه آدمی نیست که اهل برنامه ریزی و پس انداز کردن باشع درواقع معلومه مدیریتش صفره دیگه تصمیم یا شماست 

حسابدارم✨ گاهی اوقات تنها چیزی که حال ما را خوب میکند، این است که یک نفر بی قید و شرط، کنارمان باشد، بدون نصیحت، بدون قضاوت، بدون عجله برای درست کردن حالمان. :)✨

عزیزم به این حرفا گوش نده ماشین نداره نه و این حرفا . شاید بنده خدا پولاشو جمع کرده میخواد یه کاری انجام بده شنا باهاش صحبت کن . بگو این چند سالی که کار کردی چقد پس انداز داری . شک نکن میتونه ماشین بخره 

خدایا توو از دلم خبر داری به وقتش بهم بده صلاح دونستی🤲
عزیزم به این حرفا گوش نده ماشین نداره نه و این حرفا . شاید بنده خدا پولاشو جمع کرده میخواد یه کاری ا ...

پس به نظر شما یه جلسه باهاش بیرون رو برم؟

دلم اون معجزه خدا رو میخواد که اگه بشه چی میشه😍😍😍😍
پس به نظر شما یه جلسه باهاش بیرون رو برم؟

بله صد در صد با اجازه بزرگترها . برید بیرون صحبت کنید طرز برخوردشو ببین . ببین کجا میبردت ، خسیس بودن اینا دستت میاد ازش سوال کن پس اندازشو 

خدایا توو از دلم خبر داری به وقتش بهم بده صلاح دونستی🤲

ببخشید اینو میگم

ایشون از من بزرگتره و کارش دولتیه هیچی نداره

من کارم شرکتی که کار میکنم خصوصی بوده و ازشون کوچکترم تونستم تو مجردی  خونه و ماشینمو بخرم ایشون چیکار کرده پس؟

رو این قضیه بیشتر فکر کنم

چشمش به دست باباش نباشه

مطربا بهر خد ، تو غیر شمس الدین مگو

من نمیگم پول مهمه هرچند تو این اوضاع نابه سامان که مهم شده پول

من میگم حنم و عرضه مهمه

اینکه تا این سن چی تونسته جمع کنه و به کجا برسه نشون دهنده عرضه طرفه

من به شخصه هیچوقت قبول نمیکنم خونه ای که پدرشوهر بده برم بشینم ترجیحم اجاره نشینی ه تا منت بالا سرم

ملاک و معیارای افراد با هم فرق داره ببین چیا برات مهمه رو همونا مانور بده

مطربا بهر خد ، تو غیر شمس الدین مگو
من نمیگم پول مهمه هرچند تو این اوضاع نابه سامان که مهم شده پول من میگم حنم و عرضه مهمه ...

ممنونم از راهنمایی هاتون ....من زیر بار منت رفتن را اصلا دوست ندارم...یه بار باشه میرم بیرون ببینم چی مشه

دلم اون معجزه خدا رو میخواد که اگه بشه چی میشه😍😍😍😍
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز