2777
2789
عنوان

درد سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 19 پست
زعفرون دم کن بخور، کاچی درست کن، خودت رو تقویت کن اینهمه خونربزی داشتی ، یه سونو هم حتما بده خیالت ر ...

زعفران خو خونریزمو بدتر میکنه همینطوری دیگ خون نمونده تو بدنم🥴کاچی میخورم روغن زرد و از این جور چیزا آخه خودم میدونم همه چی همون شب سقط دفع شد یعنی جوری خونریزی کردم ک رحمم نیومد بیرون جای شکر داره هنوزم خونریزمو نسبت ب شب سقط کم شده ولی زیاده چیزی باشه دفع میشه دیگ دکترا بدتر استرس وارد میکنن آدمو مریض میکنن سر حاملگیم از بس دکترم بهم استرس وارد کرد منو دق مرگ کرد دریغ از یذره آرامش🤦‍♀️دیگ بدم میاد از دکترا

زعفران خو خونریزمو بدتر میکنه همینطوری دیگ خون نمونده تو بدنم🥴کاچی میخورم روغن زرد و از این جور چیز ...

من جفتم دیر دفع شد تقریبا چهار روز بعد از خود جنین ،منم اول فک میکردم چیزی نمونده ،سونو که دادم گفت بقایا داری 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من جفتم دیر دفع شد تقریبا چهار روز بعد از خود جنین ،منم اول فک میکردم چیزی نمونده ،سونو که دادم گفت ...

نه من اول جفتم افتاد بعد کیسه آبم 🥺بعدم کلیییییییییییییییییییی لخته خون 🤦‍♀️هنوزم لخته خون میاد

نه من اول جفتم افتاد بعد کیسه آبم 🥺بعدم کلیییییییییییییییییییی لخته خون 🤦‍♀️هنوزم لخته خون میاد

من دکترم بهم یه بسته متیل ارگون مینو داد تا رحم رو تمیز کنه هر هشت ساعت ، یه بسته هم انتی بیوتیک ازیترومایسین داد تا از عفونت جلوگیری بشه ، خیلی بده که شما در مقابل دکتر رفتن و سونو دادن مقاومت میکنید ،بهرحال این اتفاق افتاده الان سلامتی خودت خیلی مهمه ،برای بارداری بعدی باید سریع رحم ت به حالت نرمال برگرده ،زودتر برو دکتر تا تکلیفت معلوم بشه عزیزم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز