2777
2789
عنوان

پسرم خیلی به اندام خصوصیش دست میزنه خیلی حالم گرفتس

| مشاهده متن کامل بحث + 1765 بازدید | 104 پست
طبیعیه از سر کنجکاوی اینکارو میکنن پسر منم ۲۰ ماهشه و تمام شلواراشو با انگشتش سوراخ کرده تا ب اون بر ...

خخخ  🤣🤣

خدایا شکرت به خاطر پسر کوچولوم👶خیلی خوش اومدی سورنا🌹🥀🏵💮🌸💐🌺🌻🌼🌷⚘🌾

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واحده جفتیمه ,دخترم کوتاه نمیاد همش میره در میزنه دنبالشون ,بهش گفتم دیگه چیکارت کرد گفت با شونه میز ...

ینی نمیتونی حریف بچه خودتم بشی! جدی برخورد کن یاد بده نزاره کسی به بدنش دست بزنه یا ببینه عزیزم مریض جنسی زیاده مراقب باش فردا خدایی نکرده شوهر همسایتونم مریض باشه  یا پسر جوون یا بچه بهش نشون بده خوب نیست 

ما برای بچه خاهرم چند تا کلیپ اموزش نقاط خصوصی و اینکه راز چیه و چه رازی رو نباید نگه داشت و اینا گذاشتیم

سه چهار تا کلیپ بود یکیش کمیل بود اسم دختره فک کنم بزنین اموزش جنسی کودک کمیل بیادش

ایناهاش کمیل

https://www.dalfak.com/w/lailn/کمل-Komal-فیلم-کوتاه-آموزش-مسائل-جنسی-به-کودکان

اصلا نگرانی نداره از سر کنجکاویه بعد چند وقت کلا از سرش میفته.

خداکنه ببین مشکل من بقیه هم هستن که باعث میشن بچم بیشتر از اینکارت کنه انگار رفتارشون این کار بچمو تقویت میکنه

چرا زدیش ؟ اهمیت نده و حواسش رو پرت کن همین ب مرور بهتر میشه

محکم نزدم که زدم رو دستش پلی مگه از رو میره 

یه چیز بگم ناراحت نمیشی ؟ برو پیش روانشناس . چون هنوز فرق بچه ۱۷ ماهه با مرد گنده رو نمی دونی. پسر من تا ۷ سالگی هم وقتی اضطراب داشت دست میزد الان دیگه کم شده. به تقلید از باباش منو می بوسه  ل ب رو یعنی ولی من هیچ وقت حساس نشدم. چون می دونم تا ۷ سالگی هیچ سخت گیری به بچه نباید کرد. این که می گم برو روانشناس که خیالت راحت شه این طبیعیه.

اون دختره همسایه 5 سالشه دختره منم 5 ساشه فقط 2 ماه از دخترم بزرگتره ,ولی جثه ش خیلی بزرگه اون ,چند ...

اصلا نباید بزاری درو ببندن حتما در باز باشه قانون باشه اجازه نده دخترم نزار بره خونشون

عشقم،امشب،نیس🤭🏃🏻‍♀️# 🏃🏻‍♀️

چی گفتییی؟! 😡

باز شروع کردی؟! 

کیه این لامصب😭

من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق.... 
ما برای بچه خاهرم چند تا کلیپ اموزش نقاط خصوصی و اینکه راز چیه و چه رازی رو نباید نگه داشت و اینا گذ ...

وقتی ۴ سالش بود. 

دخترم هست بچه خاهرم

هزار بار این کلیپارو دید تا اومد بزرگ بشه تا ۷ سالگی

الان ۸ سالشه🤔

یه چیز بگم ناراحت نمیشی ؟ برو پیش روانشناس . چون هنوز فرق بچه ۱۷ ماهه با مرد گنده رو نمی دونی. پسر م ...

آره حساس شدم 😞