shazdekuchulu مدیر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 443 عنوان اهوازی ها | مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 34 پست سلام برای عمل بینی کدوم دکتر بهتره؟ خوشرفتار؟ قاسم زاده؟ یا سرافراز؟ آرزو کن آن اتفاق قشنگ بیفتد..رویا ببارد، دختران برقصند، قند باشد، بوسه باشد و خدا بخندد بخاطر ما..ما که کاری نکرده ایم! 1399/11/19 | 01:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nafassjon69 عضویت: 1399/03/29 تعداد پست: 5445 دوستم میگفت یکی پیش سرافراز عمل کرده بود واقعا عالی شده بود تازه شهرستانم بود رفته بود اهواز پیش سرافراز
shazdekuchulu مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 443 اره دوستم مرسی عزیزم آرزو کن آن اتفاق قشنگ بیفتد..رویا ببارد، دختران برقصند، قند باشد، بوسه باشد و خدا بخندد بخاطر ما..ما که کاری نکرده ایم!
shazdekuchulu مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 443 دوستم میگفت یکی پیش سرافراز عمل کرده بود واقعا عالی شده بود تازه شهرستانم بود رفته بود اهواز پیش سرا ... سرافراز یه زمانی کارش حرف نداشت بهترین دکتر اهواز بود اما تازگیا خراب کرده یکی در میون راضین مراجعاش آرزو کن آن اتفاق قشنگ بیفتد..رویا ببارد، دختران برقصند، قند باشد، بوسه باشد و خدا بخندد بخاطر ما..ما که کاری نکرده ایم!
nafassjon69 عضویت: 1399/03/29 تعداد پست: 5445 سرافراز یه زمانی کارش حرف نداشت بهترین دکتر اهواز بود اما تازگیا خراب کرده یکی در میون راضین مراجعاش نمیدونم والا دوستم ک میگفت خواستم عمل کنم میرم پیشش
aaaaaana عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 2453 سرافراز یه زمانی کارش حرف نداشت بهترین دکتر اهواز بود اما تازگیا خراب کرده یکی در میون راضین مراجعاش دیدی عکسمو گذاشتم هر چی که خدا بخاد!!خدا که بد نمیخاد!!
shazdekuchulu مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 443 نمیدونم والا دوستم ک میگفت خواستم عمل کنم میرم پیشش باید برم ببینم کاراشونو من دو روز دیگه نوبت عمل دارم پیش خوشرفتار اما امروز ی کار بد ازش دیدم منصرف شدم آرزو کن آن اتفاق قشنگ بیفتد..رویا ببارد، دختران برقصند، قند باشد، بوسه باشد و خدا بخندد بخاطر ما..ما که کاری نکرده ایم!
shazdekuchulu مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 443 دیدی عکسمو گذاشتم از نیمرخ ک عاالی بود آرزو کن آن اتفاق قشنگ بیفتد..رویا ببارد، دختران برقصند، قند باشد، بوسه باشد و خدا بخندد بخاطر ما..ما که کاری نکرده ایم!
aaaaaana عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 2453 از نیمرخ ک عاالی بود بزار یکی دیگ هم نشونت بدم هر چی که خدا بخاد!!خدا که بد نمیخاد!!
shazdekuchulu مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 443 خودش چی بهت گفت قبلش برات یه توضیحی میده بینی خودت چطوری بود؟ پره ها رو باز کرد برات؟ آرزو کن آن اتفاق قشنگ بیفتد..رویا ببارد، دختران برقصند، قند باشد، بوسه باشد و خدا بخندد بخاطر ما..ما که کاری نکرده ایم!
shazdekuchulu مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 443 بزار یکی دیگ هم نشونت بدم خیلی خوب شده اما واقعا شانسیه عمل بینی. بقیه کسایی ک میرفتی مطبش می دیدی هم راضی بودن؟ آرزو کن آن اتفاق قشنگ بیفتد..رویا ببارد، دختران برقصند، قند باشد، بوسه باشد و خدا بخندد بخاطر ما..ما که کاری نکرده ایم!
aaaaaana عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 2453 خیلی خوب شده اما واقعا شانسیه عمل بینی. بقیه کسایی ک میرفتی مطبش می دیدی هم راضی بودن؟ اره ما چندنفر ک رفتیم خیلی خوب شده همه راضی تازه اونا از من خیلی بهتر شدن بمن میگن زیاد تغییر نکردی هر چی که خدا بخاد!!خدا که بد نمیخاد!!
aaaaaana عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 2453 اره ما چندنفر ک رفتیم خیلی خوب شده همه راضی تازه اونا از من خیلی بهتر شدن بمن میگن زیاد تغییر نکردی منظورم فامیلای خودمه پنج شش نفر پیش خودش یودیم هر چی که خدا بخاد!!خدا که بد نمیخاد!!
آیسوداz عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 9323 خواهرم پیش قاسم زاده عنل کرد ۵سال پیش.راضیه آرامش است؛ عاقبت اضطرابها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ میشه، میرسیم، میبینیم، میخندیم👍😍😀