2777
2789
عنوان

اهوازی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستم میگفت یکی پیش سرافراز عمل کرده بود واقعا عالی شده بود تازه شهرستانم بود رفته بود اهواز پیش سرا ...

سرافراز یه زمانی کارش حرف نداشت بهترین دکتر اهواز بود اما تازگیا خراب کرده یکی در میون راضین مراجعاش

آرزو کن آن اتفاق قشنگ بیفتد..رویا ببارد، دختران برقصند، قند باشد، بوسه باشد و خدا بخندد بخاطر ما..ما که کاری نکرده ایم!
نمیدونم والا دوستم ک میگفت خواستم عمل کنم میرم پیشش

باید برم ببینم کاراشونو من دو روز دیگه نوبت عمل دارم پیش خوش‌رفتار اما امروز ی کار بد ازش دیدم منصرف شدم

آرزو کن آن اتفاق قشنگ بیفتد..رویا ببارد، دختران برقصند، قند باشد، بوسه باشد و خدا بخندد بخاطر ما..ما که کاری نکرده ایم!
خودش چی بهت گفت قبلش برات یه توضیحی میده 

بینی خودت چطوری بود؟ پره ها رو باز کرد برات؟ 

بزار یکی دیگ هم نشونت بدم

خیلی خوب شده اما واقعا شانسیه عمل بینی. بقیه کسایی ک میرفتی مطبش می دیدی هم راضی بودن؟ 

خیلی خوب شده اما واقعا شانسیه عمل بینی. بقیه کسایی ک میرفتی مطبش می دیدی هم راضی بودن؟ 

اره ما چندنفر ک رفتیم خیلی خوب شده همه راضی تازه اونا از من خیلی بهتر شدن بمن میگن زیاد تغییر نکردی

هر چی که خدا بخاد!!خدا که بد نمیخاد!!
اره ما چندنفر ک رفتیم خیلی خوب شده همه راضی تازه اونا از من خیلی بهتر شدن بمن میگن زیاد تغییر نکردی

منظورم فامیلای خودمه پنج شش نفر پیش خودش یودیم

هر چی که خدا بخاد!!خدا که بد نمیخاد!!