2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشقی در کار نیست سنتی هست

بدون عشق زندگی معنی نداره

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
حتما تحقیق اساسی کن یمدتم باهم آشنابشین بعدعقدکنین..انشالاکه مشکلی بوجودنمیاد

میدونی چطوره،من ی دختر سرزبون دار اجتماعی پر انرژی هستم ولی چیزی ک من دیدم اون اینطور نبود،میترسم

میدونی چطوره،من ی دختر سرزبون دار اجتماعی پر انرژی هستم ولی چیزی ک من دیدم اون اینطور نبود،میترسم

اگه به دلت نیس قبول نکن چون یکبارم تجربه جدایی داشتی بایدخیلی دقت کنی توانتخابت

اگه به دلت نیس قبول نکن چون یکبارم تجربه جدایی داشتی بایدخیلی دقت کنی توانتخابت

اصلا آمادگی ازدواج ندارم،چون برنامه خیلی دارم برا آینده تازه میخام شغل دوم راه بندازم میترسم مانعم بشه،منم زن خونه نیسم زیاد

اصلا آمادگی ازدواج ندارم،چون برنامه خیلی دارم برا آینده تازه میخام شغل دوم راه بندازم میترسم مانعم ب ...

منم مثه توام الانم تمام تلاشم قبولی تو آزمون وکالته ولی خب من شرایط خونه پدرم جوری نبود بتونم مجردبمونم..رواهدافت تمرکز کن انشالایه فردلایقم سرراهت قرارمیگیره خوشبخت وموفق باشی😘😘😇😇