2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبع پس

سلام عزیزم . ببخشید من یه سوال داشتم تو تاپیکا حس کردم شما میتونی راهنماییم کنی . ببین من هیکلم خوبه . کلا استخوان بندیم ظریف و ریزه . کلا هیکل خوبی دارم . بخام دقیق بگم وقتی میخام لباس بخرم دقیقا لباسی که تن مانکن هست رو بهم میدن 

حالا من خودم دوست دارم هیکلم خوشگل تر بشه . رزمی کار میکردم قبلا. الان دیگه نه . حالا یا عده میگن برو فیتنس یا بدنسازی یا پیلاتس. یا بوکس فقط تمریناتش رو انجام بده. چون اگر برای مبارزه برم ممکنه صورتم داغون شه . و واسه همین کلا رزمی رو گذاشتم کنار. مامانم میگه برو والیبال . کاملا گیج شدم ... حالا شما میدونی والیبال میتونه هیکلو قشنگ کنه و اینا یا نه؟ 

شرمنده زیاد شد

این کاربری متعلق به دو نفره. اگر تاپیکا یا پستام تو تایپکا دارای پارادوکس بود به همین دلیله😊
سلام عزیزم . ببخشید من یه سوال داشتم تو تاپیکا حس کردم شما میتونی راهنماییم کنی . ببین من هیکلم خوبه ...

بلع والیبال کلا ورزش خوبیع و کلا عم رو قد تاثیر دار هم خیلی ورزیدت میکنع 

در کنار والیبال بدنسازیم انجام میدی

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

بلع والیبال کلا ورزش خوبیع و کلا عم رو قد تاثیر دار هم خیلی ورزیدت میکنع  در کنار والیبال بدنس ...

مرسی عزیزم.

این کاربری متعلق به دو نفره. اگر تاپیکا یا پستام تو تایپکا دارای پارادوکس بود به همین دلیله😊