2777
2789
عنوان

میخوام مانتو بخرم 😁 ایح ایح

543 بازدید | 43 پست

پیجی میشناسید

مانتو ساده جلو باز مشکی طور خنک داشته باشه؟

یا از اینا که دامن چین چین خوشگل عروسکی دارن 

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا چرا ایح ایح؟

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
چون جنس و مدلش رو میبینی  پرو میکنی   بهتره  بازهم هر جور صلاحه😶

آهاا آره 🤔 هفته قبل یه نگاهی انداختم مانتویی ک به دلم بشینه پیدا نکردم 

آهاا آره 🤔 هفته قبل یه نگاهی انداختم مانتویی ک به دلم بشینه پیدا نکردم 

امسال براق و پوخ پوخی مده🙄😶

ببشتر برای مجلس میپسندم تا مهمونی و بیرون 

بازم مدلارو ببین

🚫درخواست  دوستی  خانم _آقا ممنوع 🚫 
چون ذوق دارم  خرید خوشحالم میکنه

آها 

😚

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
امسال براق و پوخ پوخی مده🙄😶 ببشتر برای مجلس میپسندم تا مهمونی و بیرون  بازم مدلارو ببین

کو مهمونی 😑 همش تو خونه با این کرونا

یه چیز میخوام مشکی ساده باشه به همه چیز بیاد سریع بپوشم برم 😁

یدونه دارم عالیه ولی دیگه داره کهنه میشه کم کم 

من الان دیدم تاپیکتو

پیج لوناشید تو اینستا جدیدا مدل دخترانه چین چینی مشکی اورده 

البنه جلوبسته اس

ی مدلم فکر کنم جلوباز باشه 

نگاه کن شاید پسندیدی🙃

https://www.instagram.com/p/CLEMBgQg1fC/?igshid=21muz2648ufc

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /