2777
2789

ببین الان منو شوهرمم دوس نداریم خانواده ها سیسمونی بخرن تا اخر عمر که قرار نیست ساپورت بشیم زشته ولی مامانم خیلی عصبانی بهش برخورده باز همون اش و همون کاسه سیسمونی جای اینکه شادی و خوشی بشه برا خونواده ها شده وسیله ناراحتی و غصه و..😭

خدایا بر زبان ما "شکر" را جایگزین "ناله و غرغر" بفرما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر بدجنس ،شوهر منم همینه همه چیو زور میگه 

تازه باورت میشه هیم میومد عکس بچه های همکاراش نشون میداد که مارک کریرشون خارجیه نمیدونم گالسکشون فلانه من مارک چیکو گرفته بودم ۸ نه سال پیش

برای پسرم پدر و مادر خریدن لباس و وسایل بهداشتی و کریر و 300 هم پول چوب تخت و کمد رو دادن که شوهرم خودش درست کرد و خرج بقیه تخت کمد و رو شوهرم داد اول یکم غر زد که پول دستگیره و... رو بگو بابات بده ولی آخر خودش داد آخه داشتیم خونه می ساختیم دستش خالی بود برای این یکی هم فکر می‌کرد دوباره پدر و مادرم باید بگیرن که گفتم نه این دفعه باید پدر و مادر تو بگیرن ولی خودش همه چی رو خرید و پدر و مادرش چیزی نگرفتم با این حال مادر و خواهرم هر کدوم دو دست برای نینیم لباس گرفتن 

زندگی را باید زندگی کرد انطور که دلت می گوید ....
تازه باورت میشه هیم میومد عکس بچه های همکاراش نشون میداد که مارک کریرشون خارجیه نمیدونم گالسکشون فلا ...

وااای مثل شوهر من تند تند عکس میگیره میفرسته فلان مارک رو بخریدا فلان چیزم بخریدا 

وااای مثل شوهر من تند تند عکس میگیره میفرسته فلان مارک رو بخریدا فلان چیزم بخریدا 

یعنی جوری من بارداری گذروندم فقط خدا خواست بچم سالم بشه از بس توقعات بیجا داشتن هنوزم همونه بعد این همه سال زندگی مشترک توقع داره بابای من کادو تولد بهش در حد موبایل بده 

من شوهرم وضع مالیش توپه خودش خانوادش ساپورت میکنه عینه بانک میمونه براشون همیتجوری ۱۵ تومن بده حالا هر وقت دادن ۲۰ تومن ۵۰ تومن ولی پدر من بازنشستس تو خرج خودشون موندن من این وسط شدم چوب دوسر ببخشید گه برا خودمونم خسیسه

من وشوهرم ازخانوادم نگرفتیم وخودمون خریدیم چون شوهرم نخواست گفت خودم میخرم.بنظرم اصلا درست نیست خانواده دختر جهاز هم بده سیمونی بچه هم بده😑

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
چقدر بدجنس ،شوهر منم همینه همه چیو زور میگه 

همسر خودت عزیزم از زمانی که باردار شدی چقدر براتون هزینه کرده منظورم خودته؟؟؟؟نمیگم از خانواده ت سیسمونی نخوای ولی در حد معقول بخواه.هم خانواده و هم همسرتو تو جایگاه خودشون نگه دار و هیچ کدوم رو فدای دیگری نکن.سعی کن اگر سری بعد زور بهت گفت فقط سکوت کنی و کاری که از نظرت درسته انجام بدی بحرحال ما وضعیت مالی خانواده تو نمیدونیم که!!!!اگر دیدی خیلی بهت فشار اورد بهش بگو عزیزم توان خانواده من همینقدر اگر دوست داشتی بهترشو بخرن و واقعا بچه تم دوست داری پول بنداز تا به اتفاق خانواده م بهترینشو بخریم.و اینو بدون بیشتر چیزایی که خریداری میشه فقط اسرافه و غیرقابل استفاده