2777
2789
عنوان

عاهم/

| مشاهده متن کامل بحث + 4478 بازدید | 988 پست
گمبرووووو نکبتتتتت بدع ب این ۳تا نکبت بو کنن😐😆😆😆 @______negar______     @nafasبلا ...

اینام‌گزینه ی خوبی

بو کنید بو کنید💨💨💨💨💨

@nafasبلای۲  

@______negar______‍ 

@twinkelgirl  

هستی تو بیشتر بو کن

مهتاب توام‌بووووو کنننن

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
بازاین چس کنشو زدع ب برق😐😆😆😆😆 تازع ناهارم قرمع سبزی خوردع...اووووففف من دارم بالا میارممممم

اوووووووق از قرمه سبزی بدم اومد خاک تو سرتتتتتتتتتتت🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤮🤣🤣🤣🤣🤣

چس.با.عصاره.قرمه.سبزی#   🤢

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نکبتتتتت دووور شوووووو اینجارو بوچس راع انداختی

💨💨💨💨💨💨💨

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
اینام‌گزینه ی خوبی بو کنید بو کنید💨💨💨💨💨 @nafasبلای۲     @______negar______ ‍&nb ...

این ضد چص من کوووووووووووووووووووووووو

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
این ضد چش من کوووووووووووووووووووووووو

😂😂😂ای دلممممم

با طعم قورمه سبزی

اوووووووق از قرمه سبزی بدم اومد خاک تو سرتتتتتتتتتتت🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤮🤣🤣🤣🤣🤣 چس.با.عصاره.قرمه. ...

ازاین ب بعد هوس قرمع کردی ب یاد چسای ایسان بیوفت حال کن😆😆😆😆😆

کاربرقدیمی
ایسان.چسو.است#  

گوه خوردی

هشتگ ساختم برات🤣🤣 #گوه.غذای.ایسان.است ‍ ‍  

گوه خوردی با هشتگ بخدا اونقد با طعم قرمه سبزی میدم بری بیمارستان بستری بشی