2777
2789
عنوان

عاهم/

| مشاهده متن کامل بحث + 4478 بازدید | 988 پست
سلام قربون شکلت شم خداروشکر ج ازمایش ریمو بابام گرفت زنگ زد گف منفیه اوووفیش ریمو درگیر نکردع انقد خ ...

سلام خداروشکر خیلی خوشحال شدم.

باید ب خودت برسی فقط

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
واییی نگاااررر.وااایییی نگار دارم خوشحالی اشک میریزم خدایا شکرت خدایا هزار مرتبع شکرت لنتی اشکام ...

الهی...قربونت بشم ک مهتابم....فدای دونه دونه اشکات شم توروخدا گریه نکن دیگ....از خودم بدم میاد انقد همتونو درگیر خودم کردم..ببخش منو ابجی...دمت گرم..شک نکن بخاطر اون دعاها از دل پاکتع اگ خوبم.....خیلی عزیزی برام....دورت بگردم من الهی....قشنگ من....قش

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدای تو بشم من...قشنگ منی ک....ج ازمایشم منفی بود دورت بگردم....خیلی گلی/

وای نگاااااار خیلی خوشحال شدم 😍😍😍😍😍❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤قربونت برم منننن 

چشمو وا کردم اومدم سر گوشی خبرخوب دادی بهم عزیزممممم❤❤❤😁😍😍😍

الهی...قربونت بشم ک مهتابم....فدای دونه دونه اشکات شم توروخدا گریه نکن دیگ....از خودم بدم میاد انقد ...

خدانکنع ابجی

تو فقط خوب باش

من دیگع چیزی نمیخوام

حال خوبت و خوشبختیت ارزومع

دردت ب قلب بیقرارم نگارم

خودتو حسابی تقویت کن

منم بیشتر برات دعا میکنم..

نفس منی تو خواهری

کاربرقدیمی
ار‌ اسیرتم دیگ😉

هوم تیکه بنداز/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
هوم تیکه بنداز/

بی خاصیت حالتو پرسیدما😒

مردم چ عجیب شدن                                                                      من فقط ی مداد سیاه بودم ک میخواست گل قرمز بکشه                                                             احترام زیاد توهمش از شیشه بیشتره:)🖖
سلام خداروشکر خیلی خوشحال شدم. باید ب خودت برسی فقط

مودب شدی پشمک

مودب شدی پشمک

بستگی ب شرایطم داره😌😌😌😌😌

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
خدانکنع ابجی تو فقط خوب باش من دیگع چیزی نمیخوام حال خوبت و خوشبختیت ارزومع دردت ب قلب بیقرارم ن ...

عع خدانکنع مهتابم...عزیز دلی ک جانا

سلام جان دلم خوبی خداروشکر ج ازمایش ریم منفی بود ریمو درگیر نکردع خیلی خوشحالم....ممنونم ازت ابجی... ...

خدا روشکرررر😍😍😍

همیشه سالم باشی مراقب خودت باش حسابی دختر

خیلی خوشحالم شدم برات😃😃

بی خاصیت حالتو پرسیدما😒

مچکر/

خدا روشکرررر😍😍😍 همیشه سالم باشی مراقب خودت باش حسابی دختر خیلی خوشحالم شدم برات😃😃

عزیز این دلی.......

وای نگاااااار خیلی خوشحال شدم 😍😍😍😍😍❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤قربونت برم منننن  چشمو وا کردم اومدم سر گو ...

فدای تو بشم من مهربونم...خودتم زودی خوب شو قشنگ خواهر/