2777
2789
عنوان

عمه نکبت

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی راحت بهش بگو عمه در عجبم جلوی من در مورد مادری که منو بزرگ کرده بد میگی لطف کن دیگه به من پیام ...

احترام حالیش نیست ک .چن وقت پیش التماس مامانمو میکرد ک بچه ها مو جمع کن تا شب بتونم پیش شوهرم بخوابم حالا زبون درازی میکنه

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
بگو با چ رویی بد مامانمو میگی خجالت بکش احمق 

باشه گلم .مرسی ..یکی از بچه ها یه حرف خوبی زد همونو میگم ک تا عمر داره یادش نره

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
جواب نده

پرروه .چن وقت پیش پیام داد جواب ندادم بازم داره پررویی میکنه

نمیدونم چرا عمه ها اینقد بدجنس هستن🤔

عجوزه اس

احترام حالیش نیست ک .چن وقت پیش التماس مامانمو میکرد ک بچه ها مو جمع کن تا شب بتونم پیش شوهرم بخوابم ...

عزیرم رک بهش حرفاتو بگو ناراحتم شد طوری نیس مادر هیچ گاری هم نکرده باشه حداقل بچه رو بزرگ کرده

نمیدونم چرا عمه ها اینقد بدجنس هستن🤔

اخ گفتی

من 2 تا خاله دارم ماااااه عاشقشونم

ولی 8 تا عمه دارم همه از دم عفریته

دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم  
عزیرم رک بهش حرفاتو بگو ناراحتم شد طوری نیس مادر هیچ گاری هم نکرده باشه حداقل بچه رو بزرگ کرده

بچه هاشم بزرگ نکرده تو کوچه ها بودن .عموهاشون بزرگ کردن .شما ک نمیدونی یه زنیه ک شوهرش میومد خونه ما میگفت  این دیگه کی بود عجب زنیه 

ن ولی عمه ی من عشقهههههه.مامان و خاله هامم خیلی عمه های دلسوزین

درسته شامل همه نمیشه من یه دونه عمه دارم بدجنسه😆😆

یک نفر حال دلش خوب نیست میشود برای دلش"امن یجیب" بخوانی؟
اخ گفتی من 2 تا خاله دارم ماااااه عاشقشونم ولی 8 تا عمه دارم همه از دم عفریته

خدا صبر بهت بده من یدونش دارم خیلی بدجنسه

یک نفر حال دلش خوب نیست میشود برای دلش"امن یجیب" بخوانی؟
😅😅

والا به خدا ..بعضیا هر چی راجبشون بگی کم گفتی