2777
2789
عنوان

بابام کرونا گرفته

857 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها حالم خیلی خرابه بابام امروز فهمیدیم کرونا گرفته مشکل قلبی و دیابتم داره نگرانم در حد دیوونگی اگه چیزیش بشه چی از اون طرفم مامانم نمیدونست کرونا داره همش پیشش بود مادرم اوضاعش واقعا داغونه قند شدید داره قلبشو عمل باز کرده سکته مغزیم کرده اون بخواد گرفته باشه کارش درجا تمومه دارم از استرس میمیرم

عزیزم نگران نباش مامان منم قلبشو عمل کرده سکته کرده قبلا و اینا ولی کرونا گرفت خوب شد 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم خوبی اگ میتونی کندر بخر ببر بده بهشون مامان و بابات هردو بجوشوننش اون سفیدک روس ک میشینه و بخورن خیلییی براریه خوبه ویتامین سی بخورن بلدرچین و بذارین تو یه حا شیشه ای بذارین تو اب بجوشه درس شه ابشو خودشو بخورن تامیتونن مایعات بخورن  و اصلا استرس نداشته باشن 

انشالله چیزی نمیشه

استرس نداشته باش 

استرس بدتریییییین چیزه 

تنها کسی که تو فامیل استرس داشت برا کرونا من بودم ک اخرم کنج خونه گرفتم درصورتیکه بقیه هیچکدوم نگرفتن و همه جا میرن و میان 

استرس بدنو ضعیف میکنه 

تو این بیماری اصلاااا نباید خودتو ببازی 

انشالله خدا سلامتی بده 

خدایا به خودت سپردم همه چیو .... 

اولین کار خودتونو قرنطینه کنید،به یه پزشک متخصص مراجعه کنید،با پزشک های پدر ومادرتون صحبت کنید،سیستم ایمنی رو تقویت کنید،مایعات گرم،آرامش روان داشته باشید انشاءالله خوب میشید نگران نباشید،من به طب سنتی هم اعتقاد دارم،دوس دارید به یه فرد معتبر مراجعه کنید

همه کارهايي که  براي درمان کرونا لازم هست انجام بده 

براشون سوپ درست کن 

تو خونه بخور آويشن بذار 

زياد مايعات بخورين بهشون آب ميوه بده

آب و نمک قرقره کن 

ان شالله که به زودي خوب مي شوند

گوش بده.مطمئن باش خوب میشه

۹۰ درصد کسایی که  از کرونا جون خودشون رو از دست دادن افرادی بودن که بعد از مثبت شدن تست کرونا به دکتر مراجعه نکردن

من داییم خدا بیامرزتش  ورزشکار بود و هیچ بیماری زمینه ای هم نداشت اما ۱۰ روز میدونست کرونا داره اما نرفت دکتر و مدام تقویتی و جوشانده میخورد .آخر هم بعد ۱۰ روز بیهوش شد و کما رفت و فوت کرد

اما عموم با وجود دیابت چربی خون بالا و اضافه وزن همون روز دکتر رفت و درمانش رو شروع کرد و خداروشکر خوب شد

مرحوم انصاریان و میناوند هم بعد ۱۱ روز به دکتر مراجعه کردن و به کما رفتن 

خلاصه : پدرتون همون روز به دکتر مراجعه کنن و درمان رو شروع کنن 

شما هم به پدرتون روحیه بدین و بهش آبمیوه ی طبیعی و غذای مقوی بدین 

جوشانده هم فایده نداره

درمان کرونا مراجعه ی زود هنگام به پزشکه

انشاالله شفا پیدا کنن

تو رو خدا خود درمانی نکنید من داییم رو از دست دادم

بخاطر اینکه به دکتر مراجعه نکرد و تو خونه آویشن سوپ  حلیم آب نمک قرقره و..... اسفاده میکرد و از دارو های کرونای زنش استفاده میکرد( شدت کرونای افراد و داروهاشون باهم فرق داره) 

بعد ۱۰ روز نفسش گرفت و به کما رفت بعد خانوادش بردنش بیمارستان و چند روز توی سی سی یو بود و جونش رو بخاطر خود درمانی از دست داد

فقط و فقط سریعا به پزشک مراجعه کنید

دکتر که حتما ببرشون ولی مصرف جوشانده زنجبیل دارچین و کلا گرمیجات خیلی موثره و مایعات هم خیلی مصرف کنن قرص ویتامین دی حتما حتما بهشون بده چون میگن اکثر اونایی که حالشون بد میشه به خاطر کمبود ویتامین دی هست