نمیدونم چرا سرد شدم ... به اینها ... من کسی بودم که برای چله برداشتن معروف بودم ... چله های سخت زیاد طولانی همه رو میخوندمو بر میداشتم ... هرکی هرچی معرفی میکرد با انگیزه میخوندم و انجام میدادم ... با امید و ایمان از خدا میخواستم خواستمو ...خیلی شور داشتم ... خیلی ... اما الان مدتیه سرد شدم ... یه جوری شدم ... از گذشتم گفتم که نگید دارم ترویج بی اعتقادی و کفر میکنم ... من فقط دارم حالیکه مدتیه در من بوجود اومده رو توصیف میکنمو درد دل ...
سرد شدم بی تفاوت شدم بی انگیزه شدم ... یه جورائی یه قانون محکمی انگار در وجودم ساخته و بنا شده که اصلن دعا معنی نداره و خدا کاعنات جهان هستی نمیدونم اسمش هرچی که هست ... خودش اونچه که بخاد رو در زمانیکه بخاد انجام میده ... به خواست ما نیست و اگرم به خواست ما باشه شاید برسیم ولی با پشیمونی ... یا برسیم اما موقت ... اینها رو تجربه کردم که دارم میگم ... چه در مورد مساعلی که از دست انسان خارج بوده چه در مورد مساعل کاری و زندگی و گرفتاریها ... کلی بهش رسیدم ... سرد شدم خیلی سرد شدم ... یه جورائی اصلن رغبت به خوندنشون یا انجامشون ندارم ... اما ناراحتم ... چون ادم یه جورائی حس استیصال میکنه بی پناهی ... رها شدگی ... گاهی بی تفاوتی خدا رو با تمام وجودم از چیزی که خیلی داره رنجم میده میبینم ... اینکه خدا در هر زمان هرکاری که خودش بخاد رو انجام خواهد داد ... دعای من نذر من نختم و چله و نماز من تاثیری بر اراده و روند خدا نداره که اگرم داشته باشه موقته و باز ...خلاصش که یه جورائی در هر اتفاقی دعا کردن برام شده قفل ...
منم خیلی قبلا میخوندم و فوری حاجتمو میگرفتم هم برای خودم هم دیگران ولی چندماهه که دقیقاااااا برعکس اتفاق میفته هرچی دعا و نذر و چله و قران و...میخونم خیلی ناامیدم هیچ روزنه ی امیدی نیست انگار ولی بازم میخونم و ادامه میدم نمیدونم چرا....
خب خیلی این کارارو کردی به نتیجه نرسیدی دیدی به درد نمیخورن.به نظر من که دعا فقط باید بین خدا و خود انسان باشه تو مستقیما تو دلت از خدا بخوای این چیزایی که تازه مد شده تو نی نی سایت چه میدونم چله حق شناس نماز ابراهیم هادی روزه ابومهدی المهندس و...همشون چرت و پرتن.اونا هم یه آدم هستن مثل تو.دعا یعنی آرامش روح.یعنی خدایا کارهام رو به بهترین نحو ممکن برام انجام بده که به صلاحم باشه به زمان خودت نه به زمان من به خواست خودت نه به خواست من.اینطوری وقتی با ایمان محکم کارهات رو به خدا میسپاری دلت آروم میشه اضطرابت میره و اولین اثر دعا هم همین هست آرامش
انجام پروژه ها و تحقیق های دانشجویی با قیمت توافقی و تحویل در کمترین زمان ممکن
عزیزم ،مشکل ما نداشتن معرفت درست نسبت به خدای مهربونه.😔
عزیزم حتما موضوع: موانع استجابت دعا رو گوش کن. از استاد شجاعی.
خییییییلی تو این مسیر کمکت میکنه.
آدرس کانال تلگرام و ایتاشون تو امضام هست.
من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜 از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐 از تبلیغ متنفرم.😤🤮 فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊 لینک کانال پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@ در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
اره برای رزق و روزیه اصلش ولی همه میگن برای همه چیز حاجت میده جز مال
من خودم 2 3 باری برای پول خوندم همون اولاش پول حالا نه زیاد اما میومد دستم ... ولی خدائیش هیچوقت تا آخر آخرش نخوندم... اما سعی میکنم شروعش کنم ... ولی همین حسی که میگم شروعش هم برای سخت شده ... انگار نمیاد که بخونم ... میدونی چی میگم ؟
من ب دکری دیشب پیدا کردم همهههه راضی بودن و خیلی نتیجه میده میخوای بگم ؟
شماها انگار مفهموم دعارو با ورد اشتباه گرفتین یعنی چی ذکری پیدا کردم جواب میده.مگه ورده؟؟؟تورو خدا یکم سطح فهم و شعورتون رو بالا ببرید اینقدر مردم رو به خدا و دعا بدبین نکنید فردا روز یکی بخونه جواب نگیره بدبین میشه به خدا به دعا اونوقت گناهش گردن شماست.تو قرن بیست و یک این چیزا کشکه کل دنیا فهمیدن شما نفهمیدی هنوز.یعنی نصف ملت ایران نفهمیدن هنوز.دعا برای آرامش روح هست یعنی کارهات رو به نیروی بزرگتر از خودت بسپاری و اضطرابت از بین بره که یکی قوی تر از من کارهام رو مدیریت میکنه.اگه به صلاحم باشه خواسته م انجام میشه اگه نباشه نمیشه.ذکرو دعا معجزه قرار نیست بکنه قرار نیست اونی که من میخوام بشه.اینو بفهمید.ورد و سحر و جادو رو با دعا و ذکر اشتباه گرفتید
انجام پروژه ها و تحقیق های دانشجویی با قیمت توافقی و تحویل در کمترین زمان ممکن