2821
2789
عنوان

نظرخواهی

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 19 پست
نمیشه همه رو یاد بگیری بالاخره یه جشنی مراسمی میشه اطرافیانت میان پیشت واسه میکاپ شنیون

فعلاهزینه شوندارم،گفتم اول ازیکجاشروع کنم،انشاالله پیشرفت کردم بقیه شوهم به صورت حرفه ای یادمیگیرم💐 

لطفادرخواست دوستی ندین قبول نمیکنم ...👎                       ❤ازیه جایی به بعدقفلی میزنی به ازیه جایی به قبل❤                         ❤مواظبش باش خدا❤                                               #عشقِ دلی❤

دخترخاله من دوره آرايشگري رو كامل گذرونده و با توجه به سالن كوچيكي كه داره، نظرش اينه كه مواد ميكاپ گرونه روز به روز قيمتها متفاوت ميشه. و صرف نميكنه چون با توجه به هزينه ها، مبلغي كه مشتري ميده واقعا به صرفه نيست.

نظرش اينه كه كاش تو يه زمينه تخصصي كار ميكرد يا شينيون كه مواد زيادي نداره و ميتوني بري شينيون كار حرفه‌اي تو سالن‌هاي تاپ بشي.

و البته كاشت ناخن هم ميگه درآمدش عاليه. هم ميتوني بري تو سالن‌ها كار كني. هم تو خونه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دخترخاله من دوره آرايشگري رو كامل گذرونده و با توجه به سالن كوچيكي كه داره، نظرش اينه كه مواد ميكاپ ...

ممنونم دوست قشنگم💐💐💐

لطفادرخواست دوستی ندین قبول نمیکنم ...👎                       ❤ازیه جایی به بعدقفلی میزنی به ازیه جایی به قبل❤                         ❤مواظبش باش خدا❤                                               #عشقِ دلی❤
ممنونم دوست قشنگم💐💐💐

فدات عزيزم

براي مشتري دائمي هم قطعا بايد كارتون به روز باشه و تقريبا بي نقص تا مشتري جذب بشه

هر مشتري كه از كار شما راضي باشه، خودش يك يا چند مشتري جذب ميكنه (تبليغ دهاني ميشه)

تنها جذب مشتري مهم نيست، حفظ مشتري هم مهمه گلم. اينو هيچوقت فراموش نكنيد.

يك مشتري راضي ده تا مشتري ميتونه بياره اما يك مشتري ناراضي ميتونه صد مشتري بپرونه....

براي شروع كارتون هم ميتونيد جاهاي پر رفت و آمد شهرتون آگهي نصب كنيد و تبليغات كنيد.

و براي بعدها تخفيف بذاريد به مناسبت هاي خاص. يا باشگاه مشتريان داشته باشيد و از طريق پيامك براشون پيام هاي خاصي مثل تبريك تولد روز زن دختر و .... رو براشون بفرستيد

فدات عزيزم براي مشتري دائمي هم قطعا بايد كارتون به روز باشه و تقريبا بي نقص تا مشتري جذب بشه هر مش ...

ممنونم ازراهنمایی های مفیدتون👌💐💐💐💐