2777
2789
عنوان

علی انصاریان کرونای پیشرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1451 بازدید | 115 پست
اگه واکسن چینی بدرد نمیخوره.پس چطوری چینی ها دیگه خوب شدن و از قرنطینه دراومدن. چین خودشون رو پاکسا ...

چون چين نه رسانه ازادي داره نه حتي ايينترنت ازاد كسي نميدونه پشت درهاي بسته اش چه خبره حتي كسايي كه گزارش وهان رو دادن به زندان محكوم كرده 

اینم دکتر کیوان میرهادی که تایید کردن  خودشون ساکن امریکا هستن  https://www.instagram.c ...

خب شما بزن 

وقتی تایید نشده حالا هزار دکتر ومتخصصم بیان بگن خیلی اوکیه و خوبه دلیل نمیشه که واقعا تاثیرگذار باشه

هر واکسن باید یه سری مراحل رو طی کنه

All you need is love❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی میگی علت مرگ چیز دیگع ای بوده خاستن بگن کرونا بوده

من نمیدونم ... اما اونطوری که مادرجون و بابابزرگ منو خاک کردن زمییییین تااااا اسمون فرق داشت اصلا تعجب کردم گفتم مگه علی انصاریان کرونا نداشته

اول ک اصلا نمیزاشتن ما بریم ما ۱۵۰ متر اینا دور تر بودیم یعنی از دور فقط دیدیمشون اونم لای کفن و چند لایه پلاستیک بودن اصلا مشخص نمیشد اصلا تابوتشونو رو شونه ها نزاشتن و لا الی اله لله نگفتن اصلا....تو تابوتشونم ک گفتم کلیییی الکل بود اصلا ازشون میچکید البته من ندیدم ک ازشون الکل میچکید داداشم و بابام ک اون نزدیک بودن میگفتن

بعدم کلا چند نفر مخصوص اومده بودن خاکشون کنن اصلا ماهارو نزاشتن فقط چنتا از مردای فامیل اونم بهشون گان و ماسک و شیلد دادن با دستکش که بزارنشون توی قبر....

تازه شیخ روستامونم فرار کرد نه تلقینشون داد نه واسشون نماز میت خوند اما واسه علی انصاریان دور تابوتش کلی شلوِغ بود واسش نماز خوندن...

بعدم موقع خاکشون کلی وایتکس و الکل و چند کیسه اهک تو قبرشون ریختن.....بعدم حتی بالاسر قبرشون نمیزاشتن بریم میگفتن کرونا میگیرین از جنازه هایی که حتی دیگه نمیتونن تنفس کنن و کرونا منتقل کنن....بعدم ک گفتن تو همون هفتمشون واسشون سنگ قبر بزارین ک کرونا از توی خاک نیاد بیرون😂😂😂😂😂😂😂انگار با سنگ قبر جلوی اون گرفته میشد...اصلا چطور ممکنه اخه؟

اما از عکس ها و فیلم هایی ک از لحظه خاکسپاری علی انصاریان موجوده اصلا چنین چیزی نبود دورش کلی شلوغ بود و هیچ خبری هم از الکل و آهک و اینطور حرفا نبود....خب اگه کرونای پیشرفته بوده که خطرناک تره.‌.‌..🤔🤔🤔🤔🤔🤔

🤐
بالا سر قبری که توش مرده نیست نشستیم گریه می کنیم😂😂😂 فقط نمیدونم چرا همه از واکسن روسی وحشت دارن ...

مردم ما اکثریت عامی و بی سواد هستن فکر میکنن چون اسمش روسیه بده ولی مثلا زهرمار آمریکایی اگر بیارن چون اسمش آمریکاییه خوبه

من خودم کلی در موردشون سرچ زدم واکسن فایزر خیلی عوارض داره اما واکسن مدرنا بهتره، واکسن چین که مزخرفه ولی بازم تا حدود 50 درصد قدرت پیشگیری داشته، هندیا هم دارن واکسن کار میکنن نتایج خیلی خوبی داشته واکسن انگلیس عالیه، واکسن روسیه هم خیلی خوب بوده، واکسن ایرانی هم بعید میدونم به درد بخوره من ترجیح میدم واکسن انگلیسی بزنم اگر نشد روسی بزنم اگر نشد هندی اگر نشد آمریکایی اگر نشد ایرانی اگر نشد چینی

وای نمیدونی چقدر این زن و شوهر بی خیالن عمر ما رو تموم می کنند منتظر نشیتن که یه نفر از بهداشت که ال ...

وااای.سعی کنید راضیشون کنید خودشون رو قرنطینه کنن.

اینجوری ب خودشون دارن ظلم میکنن.

شما خودتون ازشون دوری کنید،نزدیک نشید بهشون.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
بله عوارض جانبيشم خواندين چيه درد در محل تزريق به نظرت خيلي عارضه سختيه جاي امپول درد بگيره ؟؟؟

عوارض فایزر فقط درد در محل تزریقه؟ پس اون گزارش نیوزلند از فلج صورت چند نفر از شهرونداش بعد از تزریق فایزر چی بود؟

اگه واکسن چینی بدرد نمیخوره.پس چطوری چینی ها دیگه خوب شدن و از قرنطینه دراومدن. چین خودشون رو پاکسا ...

چین که مردشورش رو ببره یه بلایی انداخت به جون دنیا که فقط خودش میدونه چیه، اصلا مردمش قبل از اینکه واکسن ساخته بشه آزادانه میرفتن اینور اونور هیچ کدوم هم کرونایی نمیشدن

این دو تا رو قربانی کردن که ما احساسی بشیم و واکسن غیر معتبر روسی رو بزنیم مثل روز برام روشن #مافی ...

این چرندیات چیه خدایی میگین

التماس# تفکر

برای کارمندشدنم صلوات میفرستی.الهی ب هرچی میخوای برسی..اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم
وااای.سعی کنید راضیشون کنید خودشون رو قرنطینه کنن. اینجوری ب خودشون دارن ظلم میکنن. شما خودتون ازش ...

میدونی چیه؟ اگر بخوای بیماری های خاله و شوهرش رو بشماری انگشت کم میاری 

فقط خدا بهشون رحم کنه 

به هیچکس بیش از اندازه بها ندید

چون چين نه رسانه ازادي داره نه حتي ايينترنت ازاد كسي نميدونه پشت درهاي بسته اش چه خبره حتي كسايي كه ...

واقعا؟ راستش منم شک کردم،چون بیشترین کشته رو داشت

ولی توی اخبار نشون داد ک جشن گرفتن و قرنطینه رو برداشتن و همه توی هم بودن.

خدا نگذره ازش خودش وارد کرد،خودش هم واسه خودشون رو جمع کرد.

من ک میگم عمدی بود.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
عوارض فایزر فقط درد در محل تزریقه؟ پس اون گزارش نیوزلند از فلج صورت چند نفر از شهرونداش بعد از تزریق ...

با اون عكسايي كه بعدها مشخص شد همه الكي بودن متعلق به فلج بلز بودن ؟؟؟؟ چه خوشتون بياد چه بدتون بياد واكسن روسي هنوز تاييده از هيچ سازماني نداره اما من خودمم گفتم زدنش رو ترجيح ميدم چون واكسن امريكايي در دسترس ايران نيست اما اينكه واكسن بهتريه ؟مطمينا نه چون هنوز گسترده توزيع نشده درصورتيكه فايزر ميليونها ميليون تزريق داشته عوارضشم جزي و اثر بخشيش بالاي ٩٥درصده