من نمیدونم ... اما اونطوری که مادرجون و بابابزرگ منو خاک کردن زمییییین تااااا اسمون فرق داشت اصلا تعجب کردم گفتم مگه علی انصاریان کرونا نداشته
اول ک اصلا نمیزاشتن ما بریم ما ۱۵۰ متر اینا دور تر بودیم یعنی از دور فقط دیدیمشون اونم لای کفن و چند لایه پلاستیک بودن اصلا مشخص نمیشد اصلا تابوتشونو رو شونه ها نزاشتن و لا الی اله لله نگفتن اصلا....تو تابوتشونم ک گفتم کلیییی الکل بود اصلا ازشون میچکید البته من ندیدم ک ازشون الکل میچکید داداشم و بابام ک اون نزدیک بودن میگفتن
بعدم کلا چند نفر مخصوص اومده بودن خاکشون کنن اصلا ماهارو نزاشتن فقط چنتا از مردای فامیل اونم بهشون گان و ماسک و شیلد دادن با دستکش که بزارنشون توی قبر....
تازه شیخ روستامونم فرار کرد نه تلقینشون داد نه واسشون نماز میت خوند اما واسه علی انصاریان دور تابوتش کلی شلوِغ بود واسش نماز خوندن...
بعدم موقع خاکشون کلی وایتکس و الکل و چند کیسه اهک تو قبرشون ریختن.....بعدم حتی بالاسر قبرشون نمیزاشتن بریم میگفتن کرونا میگیرین از جنازه هایی که حتی دیگه نمیتونن تنفس کنن و کرونا منتقل کنن....بعدم ک گفتن تو همون هفتمشون واسشون سنگ قبر بزارین ک کرونا از توی خاک نیاد بیرون😂😂😂😂😂😂😂انگار با سنگ قبر جلوی اون گرفته میشد...اصلا چطور ممکنه اخه؟
اما از عکس ها و فیلم هایی ک از لحظه خاکسپاری علی انصاریان موجوده اصلا چنین چیزی نبود دورش کلی شلوغ بود و هیچ خبری هم از الکل و آهک و اینطور حرفا نبود....خب اگه کرونای پیشرفته بوده که خطرناک تره....🤔🤔🤔🤔🤔🤔