بچه ها خواهر شوهرم نذری درست کرده قیمه به همه داده خونه منم دور نیست یه کلمه به من نگفته یا برام بذاره چون من زیاد میرم اونجا به پدرشوهرم سر میزنم. بعد دیروز همش داشتن قیمه قیمه میکردن فهمیوم نذری داده راستش منم هوس کردم از حرفاشون بعد خواهر شوهرم گفت چون تو رژیم داری بهت نگفتم😐 منم واسه مامانم تعریف کردم اونم امروز برام قیمه پخت منم عکس از میز گرفتم نوشتم قربونت برم که تا هوس میکنم برام درست میکنی . بنظرتون منظورو رسوندم به خواهر شوهر؟ خیلی دلم شکست راستش . از جاریم کلی معذرتخواهی کرد که برای خواهر جاریم نتونسته قیمه بفرسته خیلی دلم شکست
نباید اینکارو میکردی خودتو کوچیک کردی که آخه یه قیمه ست چه ارزشی داره
بحث قیمه نیس خداروشکر تو خونم همه چی پره میتونستم درست کنم ولی دلم شکست خصوصا کلی از جاریم عذرخووهی کرد که واسه خواهر جاریم نفرستاده بعد به من گفت تو رژیم داشتی بهت زنگ نزدم
دوس دارم یه روز برسه ک یکی رو داشته باشم بهش بگم دخترم..پسرم...من دارم یاد میگیرم از ارزوهام یکی یکی بگذرم..همونطور ک از خودم..احساسم...زندگیم...خنده های از ته دلم گذشتم...دارم عادت میکنم ب نداشتن..نشدن..نبودن..ب راستی ک عادت چیز ترسناکیست...
بحث قیمه نیس خداروشکر تو خونم همه چی پره میتونستم درست کنم ولی دلم شکست خصوصا کلی از جاریم عذرخووهی ...
😂 برا من پیش اومده عزیزم
خواهرشوهرم جلوم قابلمه پراز آش کرد دادبه جاریم ببره واسه مامانش به منم تعارف نکرد
باور کن برام مهم نبود
دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ