2777
2789
عنوان

مامانهای ۱۴۰۰

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 202 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سلام @مانیااام   چی شد پری اومد یا نه؟ بی بی دیگه نذاشتی؟

هنو پریود نشدم ن بی بی نزدم هنوز نمیدونم چرا بیخیالم چون میدونم هیچی نیس😬

خدایا ازت ممنونم ک منو لایق مادرشدن دونستی بعداز یکسالو نیم دقیقا زمانی ک ناامید شده بودم و فکرشو نمی‌کردم نتیجه بگیرم ازت خواهش دارم صحیح و سالم بزاریش بغلم هم نخود منو هم تمامی بچه های دنیا رو⁦♥️⁩⁦♥️⁩تاریخ مثبت شدن بی بی چک۱۴۰۰/۷/۱۱😍
هنو پریود نشدم ن بی بی نزدم هنوز نمیدونم چرا بیخیالم چون میدونم هیچی نیس😬

چند روز از موعدت گذشته؟

شاید واقعا نی نی داری...  

خدایا شکرت این حس و حال رو نصیب و قسمت همه چشم انتظارها بکن "صلوات بفرستید" هم برای سلامتی نی نی هامون هم مستجاب شدن دعام  
چند روز از موعدت گذشته؟ شاید واقعا نی نی داری...    

۶ روز ،امروز بی بی چک زدم منفی شد🙃

خدایا ازت ممنونم ک منو لایق مادرشدن دونستی بعداز یکسالو نیم دقیقا زمانی ک ناامید شده بودم و فکرشو نمی‌کردم نتیجه بگیرم ازت خواهش دارم صحیح و سالم بزاریش بغلم هم نخود منو هم تمامی بچه های دنیا رو⁦♥️⁩⁦♥️⁩تاریخ مثبت شدن بی بی چک۱۴۰۰/۷/۱۱😍
سلام‌‌ به همه مامانای 1400من تازه فهمیدم باردارم امروز‌آزمایش دادم و هنوز دکتر انتخاب نکردم 35سالمه ...

سلام عزیزم

وااای مبارکت باشه ایشالا ب سلامت دنیا بیاد ❤🍃❤🍃❤

برای ماهم خیلی دعا کن گلی❤❤

۶ روز ،امروز بی بی چک زدم منفی شد🙃

عزیزم بی بی چک رو بی خیال دیوانه است   

بنظرم 10 روز که گذشت مستقیم برو تست بده انشالا که مثبته  

خدایا شکرت این حس و حال رو نصیب و قسمت همه چشم انتظارها بکن "صلوات بفرستید" هم برای سلامتی نی نی هامون هم مستجاب شدن دعام  
عزیزم بی بی چک رو بی خیال دیوانه است     بنظرم 10 روز که گذشت مستقیم برو تست بده انشالا ...

ن دیگ اگ مثبت بود الان نشون میداد کلی تو اسباب کشی کار کردم امروزم اومدم مشهد از صبح دارم راه میرم😬دیگ ولش کردم شاید چهارشنبه برم دکتر

به جمعتون پیوستممم 😍😍😍 بیبی مثبت شدددد

عزیزمممم مبارک باشه ایشالا سالم و صالح باشه❤

ن دیگ اگ مثبت بود الان نشون میداد کلی تو اسباب کشی کار کردم امروزم اومدم مشهد از صبح دارم راه میرم😬 ...

انشاالله هر چی خیره برات پیش بیاد   

خانما من نی نیم همش پایینه..انگار رومثانم نشسته من الان ۲۲هفته هسم میترسم فشار بهم بیاد کیسه ابم پار ...

من ک باردار نیسم خبر ندارم برو تو تاپیک اقدامی های ابان ۹۹ برو اونجا بپرس حامله زیاده اونجا❤

خانما یه سوال دارم. من تقریبا ۱۶ هفته هستم. امروز سوار بی آر تی بودم.تقریبا ده دوازده تا ایستگاه بود. خیلی بی آر تی تکون میخورد بالا پایین میشدم.  نگرانم . یه وقت چیزی نشده باشه 😐 استرس گرفته منو