2777
2789
عنوان

چی بگم که بیاید....😶

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 21 پست
رابطه مقعدی داشتی؟! احیانا لبو نخوردی؟!چون لبو مدفوعو قرمز میکنه

نه عزیزمهنو شوهر نکردم😂

از لبو و شلغم هم بدم میاد نمیخورم

مطفوعم قرمز نبود قشنگ خوب بود میچکید الانم که رو زمین نشستم درد میکنه جاش😢

چـــــــرا کسی منو تک نمی کنـــــه  بچه ها میشه یه تایپیکیمو پر بازدید کنید  یکبار تا نزدیک پر بازدیدی رفتم ذوق مرگ شدم  خداییش خیلی کیف میده ها  این همه زحمت کشیدم امضا تایپ کردم یه صلوات مهمونم نموکونی  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزمهنو شوهر نکردم😂 از لبو و شلغم هم بدم میاد نمیخورم مطفوعم قرمز نبود قشنگ خوب بود میچکید ال ...

😂😂😂عجب..

خوب قبلش یبس نبودی؟!برو دکتر

اونقدر میخااامت،،،همه باهام بدشن،،،باحسرت هرروز از کنارما رد شن😘😘
چرا؟؟ 

بهم گفتن تو پریودی نمیتونی چیزای ترش و سبزیجات و ماست بخوردی و همچنین چیزای سردی😐

چـــــــرا کسی منو تک نمی کنـــــه  بچه ها میشه یه تایپیکیمو پر بازدید کنید  یکبار تا نزدیک پر بازدیدی رفتم ذوق مرگ شدم  خداییش خیلی کیف میده ها  این همه زحمت کشیدم امضا تایپ کردم یه صلوات مهمونم نموکونی  
😂😂😂عجب.. خوب قبلش یبس نبودی؟!برو دکتر

یبوست نیست

یا بواسیره یا زخم شده اعصابم خورد کرده توی این غم و غصه هام نمیدونم چکارش کنم😐

بهم گفتن تو پریودی نمیتونی چیزای ترش و سبزیجات و ماست بخوردی و همچنین چیزای سردی😐

آری خب نفخ میاره ولی شما این سری سبزیجات بخور گرمی هم بخور. بابای من به بادمجون حساسیت داشت و شدیدا خونریزی میکرد. حتی عملم کرد. ولی باز ادامه داشت. دقت کن ببین این روزا چیا خوردی که میتونه حساسیت بده بهت. حتی دوست من برنج میخورد اینطوری میشد! 

دلم تنگته. خیلی😭😭😭 کاش خبر بدی از خودت😔
یبوست نیست یا بواسیره یا زخم شده اعصابم خورد کرده توی این غم و غصه هام نمیدونم چکارش کنم😐

چسبی بزن روش..😂تا غم و غصه ها تموم شه بعد برو دکتر

اونقدر میخااامت،،،همه باهام بدشن،،،باحسرت هرروز از کنارما رد شن😘😘