2777
2789
عنوان

خندیدن دختر در جمع😐😐

424 بازدید | 14 پست

سلام دیشب سمنو مادر بزرگم بعد بخاطر کرونا فقط خاله ها و دایی هام دعوت بودن مادر بزرگ پدریم هم چون همسایشون بود اومده بود ما رسم داریم موقع سمنو مردا هم میان داخل پسر داییم خواست بره بیرون صدام زد یه چیزی بهم گفت خندم گرفت واقعا خیلی بلند هم نخندیدم ها بعد امروز مامان بزرگم زنگ زده که کارت خیلی زشت بود دختر که تو جمع نمیخنده پسرداییت نامحرمه نباید باهاش حرف بزنی😐ینی شما بگید من با این قوم ظالمون چیکار کنم؟

از چه می ترسی دگر بعد از سیاهی رنگ نیست....گرچه تنهایی ولی بی تکیه گاهی ننگ نیست...

هیچی میزارم چرت و پرتا شون رو بگن و خودم هرجور دوس دارم زندگی میکنم

جهان_سوم_همینجاست#  

انقد خوب باش اگه کسی تورو ترک کرد به خودش ظلم کرده باشه🖤🤟🏻          من رو تو تایپک های چالش و خنده تگ کنید 😌اگه دیدید تو تایپک های منفی هستم شهید کردنم برایتان حلال 😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی میزارم چرت و پرتا شون رو بگن و خودم هرجور دوس دارم زندگی میکنم جهان_سوم_همینجاست#  

درست میگی ولی گاهی این چرت و پرتا اذیت میکنه

از چه می ترسی دگر بعد از سیاهی رنگ نیست....گرچه تنهایی ولی بی تکیه گاهی ننگ نیست...

انقد بدم میاد از این تفکرات مسخره

دختر که نمیخنده

دختر که داد نمیزنه

دختر که نفس نمیکشه

اه

محل نذار هرجور عشقت میکشه رفتار کن

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

من با یه خنده الان بچه سوممش تو شکممه 😂😂 رفیق عموم بود من واسش میوه بردم نمی دونم چی شد خندیدم&nb ...

نه دیگه واس ما بی دلیل نبود چیز خنده دار گفت😂

درست میگی ولی گاهی این چرت و پرتا اذیت میکنه

قطعا اذیت میکنه

اما کاری جز بیخیال شدن نمیتونی کنی 

حرفاشون رو از گوش راستت گوش بده از گوش چپ بده بیرون

انقد خوب باش اگه کسی تورو ترک کرد به خودش ظلم کرده باشه🖤🤟🏻          من رو تو تایپک های چالش و خنده تگ کنید 😌اگه دیدید تو تایپک های منفی هستم شهید کردنم برایتان حلال 😐
مال منم دلیل داش  تازه ۲۲ سال ازم بزرگتر بود

حساب کن اون 22 سالش بوده تو تازه به دنیا اومدی عموت داده بغلش گفته ببین چ داداشم چ دختر گوگول مگولی داره

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 
حساب کن اون 22 سالش بوده تو تازه به دنیا اومدی عموت داده بغلش گفته ببین چ داداشم چ دختر گوگول مگولی ...

😂😂

دیگه یتیم بودم فقط میخاستن من برم 

منم هیکلی بودم و سفید تو چش بودم 

خدارو شکر شوهرم وصع مالی و اخلاقش بدون اغراق خوبخ 

😂😂 دیگه یتیم بودم فقط میخاستن من برم  منم هیکلی بودم و سفید تو چش بودم  خدارو شکر شوه ...

خداروشکر

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست