2777
2789
عنوان

چند سالگی........

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 57 پست
ازدواج کردم که طلاق گرفتم دیگ جونم 😂بدون ازدواج که طلاق نمیگیرن جدا میشن خدافظ 

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣

تو شادترین انسان خواهی بود اگر فراموش نکنی که از تو فقط یکی ❤و از خدایت هم یکی در دنیا وجود دارد.😉یک آدم خاص و یک خدای بینظیر❤ کافی اند برای ساختن یک دنیای خارق العاده😊😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😔امضام

الهی🥺۱۰۰ تا صلوات میگم آجی برات منم خیلی تنهام و دلتنگ

تو شادترین انسان خواهی بود اگر فراموش نکنی که از تو فقط یکی ❤و از خدایت هم یکی در دنیا وجود دارد.😉یک آدم خاص و یک خدای بینظیر❤ کافی اند برای ساختن یک دنیای خارق العاده😊😉
الهی🥺۱۰۰ تا صلوات میگم آجی برات منم خیلی تنهام و دلتنگ

ای جونم ممنونتم مهربون😭....دلتنگی آدموازپادرمیارع

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....
توم عشق اولش بودی؟؟اصلا از کارش پشیمونه؟

اره منم بودم

اومد جلوی خونمون خودکشی کرد اشک گریه هوار  ولی من آدمی نیستم که از کاری که میخوام انجام بدم منصرف بشم 

از من به تو نصیحت به عنوان خواهر برای بدن و شعور خودت ارزش قائل باش پشیمونی بعد کشتن احساساتم هیچ فایده ای نداشت

ازدواج کردم که طلاق گرفتم دیگ جونم 😂بدون ازدواج که طلاق نمیگیرن جدا میشن خدافظ 

اخه گفتی ۵سال دوست بودی جداشدی 

چیز دیگه ای نگفتی 

فکر کردم ازدواج نکردی😅

دکتر پوپولیان هستم مشاور رابطه💵ازدواج💵طلاق💵شوهرپولدار💵
ای جونم ممنونتم مهربون😭....دلتنگی آدموازپادرمیارع

خدا بهت قوت و صبر بده بهترین ها رو بده قلبتو روشن کنه❣❣

اره منم بودم اومد جلوی خونمون خودکشی کرد اشک گریه هوار  ولی من آدمی نیستم که از کاری که میخوام ...

پیفهمم چی میگی منم میترسم ازدواح کنم دیگ😞واقعا اینطوریه شوهرت؟؟ینی انقد عشق بود بینتون بازم خیانت کرد؟؟اصلا پشیمون شده یا ن؟

پیفهمم چی میگی منم میترسم ازدواح کنم دیگ😞واقعا اینطوریه شوهرت؟؟ینی انقد عشق بود بینتون بازم خیانت ک ...

به نظرم همه مردا اگر شرایطش براشون پیش بیاد خیانت میکنن😔

عشق و احسااست هم حالیشون نیس اصلا

دکتر پوپولیان هستم مشاور رابطه💵ازدواج💵طلاق💵شوهرپولدار💵
پیفهمم چی میگی منم میترسم ازدواح کنم دیگ😞واقعا اینطوریه شوهرت؟؟ینی انقد عشق بود بینتون بازم خیانت ک ...

ببین آدم سست عنصر هر کاری کنی سست عنصره چه عاشق باشه چه نباشه پشیمون بود ولی برای من اصلا مهم نبود 

نه ازدواج ترس نداره فقط فقط تو انتخابت خیلییی دقت کن