2777
2789
دیدمش نه نمیدونم

خیییر سرت پزشک بودی😂

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥴ن بابااااااااا پزشک نیستم ک بعدشم اگ چیزیم میدونستم بخاطر پروفایل زشتت بهت نمیگفتم هه😏#  

دست از سر بنگچانم بردار🤣🤣🤣

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
😏خیلی زشت و بی مغز و بیشعوره

باشه تو راست میگی😂😂

صب کن ۵ ماه دیگه که کنکور دادم میام جوابتو میدم....

دوستان من خیلی وقته تو سایتم هرکی امضاش صلوات یا دعا بوده خوندم اگه امضاتون دعا بوده و اتفاق مورد نظر براتون افتاده بهم بگین تا دلم وا شه😐😐😐                                                  🌌الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الله 🌌                       راستی من ۱۷ سالمه اگه ازم بزرگترین نصیحتم کنین😐 حس میکنم زیاد عاقل نیستم😀💔
بیشتر ببینید

عزیزم ارامشتو حفظ کن اول 

ما صدها ضایعه لثه ای داریم  که اکثرشون هم مشکل خاصی ایجاد نمیکنن 

احتمال اینکه ابسه باشه کمه چون ابسه حاوی عفکنته و قوامش سفت نیست و میتونه خروج چرک هم داشته باشه و با تب و بیحالی ممکنه همراه باشه .ولی بدون معاینه نمیشه ردش کرد ممکنه مراحل اولیه ی تشکیل ابسه باشه که درمانش بسته به میزان درگیری دندون کشیدن یا عصب کشیه

سرطان نمای زشت و نافرمی داره و بیشتر زخمیه پس اصلا بهش فکر نکن.

ممکنه یه تومور خوش هیم یا یه فیبروز لثه ای باشه که راحت برداشته میشه و مشکلیم نداره

بازم من بدون دیدن نمیتونم بگم چی هست یا نیست احتنالارو گفتم که فقط نگران نباشی و به دکتر مراجعه کنی

عزیزم ارامشتو حفظ کن اول  ما صدها ضایعه لثه ای داریم  که اکثرشون هم مشکل خاصی ایجاد نمیکن ...

مرسی عزیزم از پاسخی که دادین 🙏🙏🙏

من این دندون ۶ آسیاب فک پایین سمته چپه 

۵ ماه پیش همینجوری رفتم دکتر که عصب کشی کنه که گفت اینو باید ببری پیش جراح که بکشه نمیشه منم دیگه کرونا اوج گرفت نرفتم

بعد دوباره ۲ ماه پیش خیلی درد گرفت که من فقط با آموکسیلین ۵۰۰ و ادویه ارومش کردم حالا الان یه دفعه ای دست کشیدم به گونم دیدم یه برامدگی حس کردم رفتم با آینه و چراغ گوشیم رو انداخنم تو دهنم 

با دستم هر چقدر میچلونم  هیچ دردی نداره فقط سفته چی میتونه باشه ؟

سلام وقت بخیر

آنتی بیوتیک و دهانشویه بدون الکل استفاده کنید

اموکسی سیلین و متریندازول هم با  آب زیاد بخور

این کیست دندانی هستش امکان سرطان لثه بسیار کمه اما میدونه به نرم شدن لثه و شل شدن دندون منجر بشه