امروز استوری عکسمو گذاشته بودم با اینکه پیجم خصوصیه ولی گفت زود بردار عکستو زوود گفتم چرا اخه پیجم خصوصیه که مشکلی نداره.. از نظر تو چه مشکلی داره بگو گفت نمیخوام بزاری همین منم برداشتم گفتم چشم ولی هنوز برنداشتم😑
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
معلومه قند تو دلت اب شده و اینو از توجهش میدونی ....
بگی نه باور نمیکنم ولی خب نشونه ی عشق واقعی ندون ممکنه یه عاشق واقعی هم به ابن چیزها گبر بده ممکنم هست یه هرزه هم گیر بده برا اینکه خودی نشون بده کلا با ابن مسایل حال نکن
دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
اینجور دوست پسرا رو راه ندین تو زندگیتون انگار برده گرفتن ینی حلالت نمیکنم اگه زنش بشی بخدا ...
به منم همش میگه استوری میزاری پسر ریپلی کنه لاس بزنی منم هیییچتوجهی نمیکنم از لجش بیشتر میزارم اونم هی میگه اره برواستوریتو بزار و کلی چرندیات دیگه😂😂😂اصلا باید کاری که دوست داری بکنی ب نظرم