2777
2789
اگر بود الان وضع جامعه این نبودسالی سه چارتا آزمون الکی میزارن پول ملیاردی به جیب میزنن و تمام

الان درصد بیکاری ایران از ترکیه کمتره ولی اونجا راحت کار پبدا میشه همه میرن اونجا انگار خودشون دوست ندارن ک کار کنن تو سایت های کاریابی  بگردی واسه هر حرفه ای شغل هست

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم💜🌸 باکے از سرما ندارم ، سبز و سخت و محکمم^^💚                                           I  can🔥           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هست نیاز به پرسو جو داره به نظرم کار فراوون هست از تنبلی خودشونه  کدوم شهر زندگی میکنید؟

من ده سال قبل درسم تموم شد عین ده سالو دنبال بودم فقط هر چند وقت یبار الکی الاف چند جاشدم و برگشتم خونه اول اگر هم هست بیگاریه مثل ویزیتور بیمه یا اسنپ و این کارای لوِل پایین

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
الان درصد بیکاری ایران از ترکیه کمتره ولی اونجا راحت کار پبدا میشه همه میرن اونجا انگار خودشون دوست ...

بدتر از خود بیکاری همین حرفاس که بعضیا میزنن که کار هست شما عرضه پیداکردنشو ندارید

وایییی من میخوام مهندسی معماری بخونم نا امیدم نکنیییید 😂

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم💜🌸 باکے از سرما ندارم ، سبز و سخت و محکمم^^💚                                           I  can🔥           
من ده سال قبل درسم تموم شد عین ده سالو دنبال بودم فقط هر چند وقت یبار الکی الاف چند جاشدم و برگشتم خ ...

رشتتون چیه؟

من ده سال قبل درسم تموم شد عین ده سالو دنبال بودم فقط هر چند وقت یبار الکی الاف چند جاشدم و برگشتم خ ...

منم باهات موافقم  کار نیست  . برای کسی هست دستش به صد جا بند باشه.

حسابداری و زبان و ریاضی و حقوق و روانشناسی و شیلات و دکترای شیمی وچیزای دیگه این رشته هایی که فامیلام خوندن کار نبود

من رشتم  فامیلام بعضیا رشت بعضیا تهران و کرج  که کار نیست

منم شهر خیلی بزرگی هستم شاید شهرای کوچک کار پیدا میشه یا توقعاتشون از کار کمتر رضایت میدن به هرکاری.توشهر ما با مدرک لیسانس و فوق تو کاریابی فقط منشی هست اونم باید کلی بهشون سرویسای اضافه😯بدی و تو شهرک صنعتیا هست نه شهر

بماند نمیخوام تو سایت شناخته شم دوستام اینجان

فنی هستید یا نظری؟

همون که علاقه دارید شما😉

آهان 😢💔

اگر بود الان وضع جامعه این نبودسالی سه چارتا آزمون الکی میزارن پول میلیاردی به جیب میزنن و تمام

از سال دیگه میخوان ماهی یه آزمون استخدامی بذارن...مثلا استخدام نیروی انسانی اداره فرهنگ فلان شهر...یه آزمون برای استخدام ۵ تا نیرو و ۱ میلیون داوطلب..اینطوری یه جوون ۴ سال درس میخونه و ۴۰ سال آزمون میده هیچوقت هم اعتراض نمیکنه که بیکارم...دولت هم حقوق کارمندا و هزینه آزمون رو هم به جیب میزنه

-مرد هستم-در مطالب خصوصی مربوط به خانوم ها ، شرکت نمیکنم.