2777
2789
عنوان

غرور بیجا

| مشاهده متن کامل بحث + 84 بازدید | 26 پست
باشه. در واقع بهت گفته جواب از شما. ولی بازم تإکید میکنم باید مجرد باشه.

ممنون

نمیدونم بد جای زندگی گیر کرده آدم

مجرد هست فکر کنم ولی با خودم میگم شاید با ی آدم دیگه درارتباط باشه و بخواد ازدواج کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون نمیدونم بد جای زندگی گیر کرده آدم مجرد هست فکر کنم ولی با خودم میگم شاید با ی آدم دیگه درارت ...

اگه‌در ارتباط باشه سرد جواب میده و اصلإ بهت میگه. ولی اگه ازدواج کرده باشه و هیجانش کم شده باشه ممکنه ازت سواستفاده کنه

اگه‌در ارتباط باشه سرد جواب میده و اصلإ بهت میگه. ولی اگه ازدواج کرده باشه و هیجانش کم شده باشه ممکن ...

خب منم چون سرد رفتار کرد فکر کردم در ارتباطه با کسی

با این که گفت اگه نظرت عوض شده من آمادگی دارم

ولی ادامه پیدا نکرد دیگه... شاید هم فکر میکنه من آدم سستی هستم و قدرت تصمیم گیری ندارم 

آخه اختلافمون سر خانوادش بود فقط

یعنی خانوادش موافق نیستن؟

خانوادش راستش پرجمعیت هستند

پدر و مادرش مسن و پیر و خیلی کاری به بچهاشون ندارن

خواهرش،مدیر مدرسه بوده که ما رو معرفی کرده بهم

مخالفت ندارن اونا

پس چرا گفتی مشکلات بخاطر خانوادش بود

من با خانواده پرجمعیتش مشکل دارم

رفت و آمد زیاد و دخالت ها و مشکلات بعد اون

ی سری از اعضای خانوادش هم سن بالا هستن و ازدواج نکردن

من با خانواده پرجمعیتش مشکل دارم رفت و آمد زیاد و دخالت ها و مشکلات بعد اون ی سری از اعضای خانوادش ...

عزیزم اینها با درایت و دقت حل شدنیه. ما و شوهرم اینا هر دو کم جمعیتم اما درایت کافی نداشتیم زندگیمون رو داغون کردن

عزیزم اینها با درایت و دقت حل شدنیه. ما و شوهرم اینا هر دو کم جمعیتم اما درایت کافی نداشتیم زندگیمون ...

درسته

ولی من با ی مشاور صحبت کردم میگفت چون چندتا از خواهرها و بردارش که سن بالا هستن و ازدواج نکردن، سیگنال میده این خانواده مشکل داره

درسته ولی من با ی مشاور صحبت کردم میگفت چون چندتا از خواهرها و بردارش که سن بالا هستن و ازدواج نکرد ...

شاید مشکل باشه ولی با رعایت فاصله مناسب میشه مدیریت کرد. ما فاصله رو رعایت نکردیم. بهرحال مورد ایده آل که پیدا نمیشه. هر کی یه ایرادی داره . 

شاید مشکل باشه ولی با رعایت فاصله مناسب میشه مدیریت کرد. ما فاصله رو رعایت نکردیم. بهرحال مورد ایده ...

درسته

منم بخاطر غرور از دستش دادم😕 ولی چندباری امتحانش کردم اخلاقش خوب بود