imane_goli مدیر عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 4321 عنوان غرور بیجا | مشاهده متن کامل بحث + 84 بازدید | 26 پست من بخاطر غرورم خواستگارم رو از دست دادمیک سال گذشته و هنوز بهش فکر میکنمامیدوارم بشه فراموش کردکسی بوده بعد مدت ها کات دوباره باهم آشتی کرده باشن؟ 1399/11/17 | 13:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نسیمgoon عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 13888 واقعا علامت مثبته؟ آخه ی سال به هم پیام ندادیم😕 باشه. در واقع بهت گفته جواب از شما. ولی بازم تإکید میکنم باید مجرد باشه.
imane_goli مدیر استارتر عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 4321 باشه. در واقع بهت گفته جواب از شما. ولی بازم تإکید میکنم باید مجرد باشه. ممنوننمیدونم بد جای زندگی گیر کرده آدممجرد هست فکر کنم ولی با خودم میگم شاید با ی آدم دیگه درارتباط باشه و بخواد ازدواج کنه
نسیمgoon عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 13888 ممنون نمیدونم بد جای زندگی گیر کرده آدم مجرد هست فکر کنم ولی با خودم میگم شاید با ی آدم دیگه درارت ... اگهدر ارتباط باشه سرد جواب میده و اصلإ بهت میگه. ولی اگه ازدواج کرده باشه و هیجانش کم شده باشه ممکنه ازت سواستفاده کنه
imane_goli مدیر استارتر عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 4321 اگهدر ارتباط باشه سرد جواب میده و اصلإ بهت میگه. ولی اگه ازدواج کرده باشه و هیجانش کم شده باشه ممکن ... خب منم چون سرد رفتار کرد فکر کردم در ارتباطه با کسیبا این که گفت اگه نظرت عوض شده من آمادگی دارمولی ادامه پیدا نکرد دیگه... شاید هم فکر میکنه من آدم سستی هستم و قدرت تصمیم گیری ندارم آخه اختلافمون سر خانوادش بود فقط
نسیمgoon عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 13888 خب منم چون سرد رفتار کرد فکر کردم در ارتباطه با کسی با این که گفت اگه نظرت عوض شده من آمادگی دارم ... یعنی خانوادش موافق نیستن؟
imane_goli مدیر استارتر عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 4321 یعنی خانوادش موافق نیستن؟ خانوادش راستش پرجمعیت هستندپدر و مادرش مسن و پیر و خیلی کاری به بچهاشون ندارنخواهرش،مدیر مدرسه بوده که ما رو معرفی کرده بهممخالفت ندارن اونا
نسیمgoon عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 13888 خانوادش راستش پرجمعیت هستند پدر و مادرش مسن و پیر و خیلی کاری به بچهاشون ندارن خواهرش،مدیر مدرسه ب ... پس چرا گفتی مشکلات بخاطر خانوادش بود
imane_goli مدیر استارتر عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 4321 پس چرا گفتی مشکلات بخاطر خانوادش بود من با خانواده پرجمعیتش مشکل دارمرفت و آمد زیاد و دخالت ها و مشکلات بعد اونی سری از اعضای خانوادش هم سن بالا هستن و ازدواج نکردن
نسیمgoon عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 13888 من با خانواده پرجمعیتش مشکل دارم رفت و آمد زیاد و دخالت ها و مشکلات بعد اون ی سری از اعضای خانوادش ... عزیزم اینها با درایت و دقت حل شدنیه. ما و شوهرم اینا هر دو کم جمعیتم اما درایت کافی نداشتیم زندگیمون رو داغون کردن
imane_goli مدیر استارتر عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 4321 عزیزم اینها با درایت و دقت حل شدنیه. ما و شوهرم اینا هر دو کم جمعیتم اما درایت کافی نداشتیم زندگیمون ... درستهولی من با ی مشاور صحبت کردم میگفت چون چندتا از خواهرها و بردارش که سن بالا هستن و ازدواج نکردن، سیگنال میده این خانواده مشکل داره
نسیمgoon عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 13888 درسته ولی من با ی مشاور صحبت کردم میگفت چون چندتا از خواهرها و بردارش که سن بالا هستن و ازدواج نکرد ... شاید مشکل باشه ولی با رعایت فاصله مناسب میشه مدیریت کرد. ما فاصله رو رعایت نکردیم. بهرحال مورد ایده آل که پیدا نمیشه. هر کی یه ایرادی داره .
imane_goli مدیر استارتر عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 4321 شاید مشکل باشه ولی با رعایت فاصله مناسب میشه مدیریت کرد. ما فاصله رو رعایت نکردیم. بهرحال مورد ایده ... درستهمنم بخاطر غرور از دستش دادم😕 ولی چندباری امتحانش کردم اخلاقش خوب بود