2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

سایه بالای سرتان باشه یا یک باری هم بهتون اضافه بشه

هیچ فکری نمیکردیم همچین ادمی هست هر بلایی سرم اورده یه خطا ک از عصبانیت بود چون صدام بالا رفت روش حالا گذشت نمیکنه غرورمو له کردم براش التماسش کردم ولی نمیاد جام پیامامو جواب نمیده😔 

هیچ فکری نمیکردیم همچین ادمی هست هر بلایی سرم اورده یه خطا ک از عصبانیت بود چون صدام بالا رفت ...

ببینید خانم بعضی موقع ها باید کاری را انجام داد که خلاف احساستان باشه الان هم شما با فکرت جلو برو نه با احساس اگه بذاره عذر خواهی کنی بکن که بعداً اگر جدا شدی و تمام کردی عذاب وجدان نداشته باشی

ببینید خانم بعضی موقع ها باید کاری را انجام داد که خلاف احساستان باشه الان هم شما با فکرت جلو برو نه ...

😔 همین عذاب وجدانه نمیخام همه چی تقصیر من بشه بعداز جدایی. الان جداشیم میگن دختره بد زبون بوده با اینکه همش من کوتاه اومدم ولی قدر نمیدونه یا همش میگه تو چون تلگرام داری و اینستا با این سنت همه فن حریفی فک نمیکنه الان از من کوچیکترا هم  همه چیو میفهمن

😔 همین عذاب وجدانه نمیخام همه چی تقصیر من بشه بعداز جدایی. الان جداشیم میگن دختره بد زبون بوده با ا ...

الان همه توی این اطلاعات غرق هستند تکلیف خودت را روشن کن اون فقط میخواد تو چشم بگی مثل عروسک و این درست نیست خودت باید قاطعانه تصمیم بگیری

الان همه توی این اطلاعات غرق هستند تکلیف خودت را روشن کن اون فقط میخواد تو چشم بگی مثل عروسک و این د ...

😔 اصلا نمیدونم چرا نمیتونم ب جداشدن فکر کنم پنج روزه ندیدمش  دارم دق میکنم وقتی جداشم بعدش چیکار کنم. اون میگه من مهریتونمیدم من آبروم رفته دختر نیستم چطور مهریمو نگیرم.. بخدا وسایل خریدم حتی ادعا داری نکردم هرچی گرفت هیچی نگفتم گفتم بدرک ک وسایلام ساده هس مهم خوشبختیه..ولی قدرمو نمیدونه داداشم راضی شده ک طلاق بگیرم ولی وقتی میبینه هر دقیقه گریه میکنم میگه  هرجور خودت میخای ولی تو دلم غوغاس ب نبودنش ک فکر میکنم نفسم میگیره... 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز