2777
2789
عنوان

خواستگارم

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 39 پست
اره عزیزم حاضرم۵سال بلاتکلیف بمونم ولی زندگیم خوب باشه بعد برم 

اره اینطوری بهترره

تا شرایطش خوب نشده قبول نکن

مردا قبل ازدواج زیاد وعده و وعید میدن!مهم عمله.

سلام (-:
درحد متوسط کارش گلدوزی رو پیراهن مردونست از یطرف میگع رویاهات برطرف میکنم ازیطرف میگع ادم باید حتی ا ...

میتونی مساجری کنی؟با این کار میتونه اجاره خونه بده؟پول تو جیبی.خرج خونه.همه باهم؟بعدم این چادرو منم میگفتم نمیشه گلم نمیشه من از غصه بی پولی عشقم سرطان گرفتم شما نکن تروخدا با عقلت تصمیم بگیر

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره اینطوری بهترره تا شرایطش خوب نشده قبول نکن مردا قبل ازدواج زیاد وعده و وعید میدن!مهم عمله.

دمت گرم تا زندگیه خوبی نسازع من نمیرم سرزندگی همه چی باید کامل باشه

گول وعده وعید نخوری افرین👏👏👏

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام
میتونی مساجری کنی؟با این کار میتونه اجاره خونه بده؟پول تو جیبی.خرج خونه.همه باهم؟بعدم این چادرو منم ...

الهی بمیرم اره نمیشه این اون موقع بود عشق خوشبختی میاورد میگفتن پولو بیخیال الان پول نباشه نمیشه نفسم کشید چ برسع زندگب 

الهی بمیرم اره نمیشه این اون موقع بود عشق خوشبختی میاورد میگفتن پولو بیخیال الان پول نباشه نمیشه نفس ...

خدانکنه عزیزم انشالا خوشبخت شی گلم هرچیز مثبتی ک تو فکرته برات اتفاق بیوفته😘

اره عزیزم

دوسش داری تا شرایطو جور کنه کنارش بمون.

ولی توام غیر مستقیم در جواب حرفایی که میگه مهم علاقه و عشقه بش بفهمون نه اینطوری نیست و توام به هر حال یه سری توقعات داری.

خوشبخت باشی💜🌸🙂

سلام (-: