ahsaard مدیر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 عنوان محبت و مرگ | مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 46 پست نشست تو ماشین، دستاش می لرزید، بخاری رو روشن کردم، گفت: ابراهیم ماشینت بوی دریا میده!گفتم: ماهی خریده بودم.گفت: ماهی مرده که بوی دریا نمی ده! گفتم:هر چیزی موقع مرگ بوی اون جایی رو می ده که دلتنگشه ...گفت: من بمیرم بوی تورو میدم ...#سیامک_تقی_زاده 1399/11/17 | 03:01 13 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختری_از_دیار_رویاها عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 2796 گر تو گرفتارم کنی من با گرفتاری خوشمداروی دردم گر تویی در اوج بیماری خوشم دختری هستم از دیار خندان 👀 💫پیانیست💫 گیتاریست💫 💫نقاش💫 🌱در حال یادگیری اسکیت برد🌱 لطفا برای سلامتی پدر و مادرم و فامیلام یه صلوات بفرست👀
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 گر تو گرفتارم کنی من با گرفتاری خوشم داروی دردم گر تویی در اوج بیماری خوشم محبوبِ من!امروز چشمها خوش نیست؛ برگردیم به فردا...#محمد_صالح_علاء
_marjan عضویت: 1399/09/06 تعداد پست: 1569 سیلِ دریا دیده هرگز برنمی گردد به جوی نیست ممکن هر که مجنون شد دِگر عاقل شود . . . #صائب_ت ... باید چه کنم با غم و تنهایی و دوریوقتی همه دادند به هم دست تبانیآیا شده از شدت دلتنگی و غصههی بغض کنی، گریه کنی، شعر بخوانی خدایا بهم یه ارامش عطا کن تا نزنم دهن بعضی از بنده هاتو سرویس کنم🤐🤐
دختری_از_دیار_رویاها عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 2796 محبوبِ من! امروز چشمها خوش نیست؛ برگردیم به فردا... #محمد_صالح_علاء خفتگان را خبر از محنت بيداران نيستتا غمت پيش نيايد، غم مردم نخوری دختری هستم از دیار خندان 👀 💫پیانیست💫 گیتاریست💫 💫نقاش💫 🌱در حال یادگیری اسکیت برد🌱 لطفا برای سلامتی پدر و مادرم و فامیلام یه صلوات بفرست👀
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 باید چه کنم با غم و تنهایی و دوری وقتی همه دادند به هم دست تبانی آیا شده از شدت دلتنگی و غصه ... آیا ما سزاوار بودیمتمام خیابان را در باران برویمو در انتهایِ خیابان کسی در انتظار ما نباشد؟#احمدرضا_احمدی
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 خفتگان را خبر از محنت بيداران نيست تا غمت پيش نيايد، غم مردم نخوری یه چراغی میزاریم اون گوشهتاریک روشن میشینیمستاره میشمریمتا سحر چه زاید باز…
دختری_از_دیار_رویاها عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 2796 یه چراغی میزاریم اون گوشه تاریک روشن میشینیم ستاره میشمریم تا سحر چه زاید باز… گربه رو تو گونی میکننگربه هارو سلاخی میکنن دختری هستم از دیار خندان 👀 💫پیانیست💫 گیتاریست💫 💫نقاش💫 🌱در حال یادگیری اسکیت برد🌱 لطفا برای سلامتی پدر و مادرم و فامیلام یه صلوات بفرست👀
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 حال الان من😢 گوش كن.وزش ظلمت را مي شنوي؟ #فروغ_فرخزاد
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 گربه رو تو گونی میکنن گربه هارو سلاخی میکنن باز طوفان شب استهول بر پنجره میکوبد مشتشعله میلرزد در تنهاییباد فانوس مرا خواهد کشت؟#هوشنگ_ابتهاج
دختری_از_دیار_رویاها عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 2796 باز طوفان شب است هول بر پنجره میکوبد مشت شعله میلرزد در تنهایی باد فانوس مرا خواهد کشت؟ ... گربه رو پیش پیش میکننبسه دیگه🥴🥴🔪شب بخیر دختری هستم از دیار خندان 👀 💫پیانیست💫 گیتاریست💫 💫نقاش💫 🌱در حال یادگیری اسکیت برد🌱 لطفا برای سلامتی پدر و مادرم و فامیلام یه صلوات بفرست👀
_marjan عضویت: 1399/09/06 تعداد پست: 1569 آیا ما سزاوار بودیم تمام خیابان را در باران برویم و در انتهایِ خیابان کسی در انتظار ما نباش ... چــه قانــون ناعــادلانــه ای !بــرای شــروع یــک رابطــه ,هــر دو طــرف بایــد بخواهنــد …امــا …بــرای تمــام شدنــش ,همیــن کــه یــک نفــر بخواهــد کافیســت … خدایا بهم یه ارامش عطا کن تا نزنم دهن بعضی از بنده هاتو سرویس کنم🤐🤐
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 گربه رو پیش پیش میکنن بسه دیگه🥴🥴🔪 شب بخیر غیرتم کشت که محبوب جهانی لیکنروز و شب عربده با خلق خدا نتوان کرد! #حافظ
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 چــه قانــون ناعــادلانــه ای ! بــرای شــروع یــک رابطــه , هــر دو طــرف بایــد بخواهنــد … امـ ... كاش رابطه ها يه آپشنى داشت به اسم:"آنچه در قسمتِ بعد خواهيد ديد"اينجورى آمادگىِ خيلى چيزا رو داريم حداقل...#علي_قاضي_نظام
_marjan عضویت: 1399/09/06 تعداد پست: 1569 كاش رابطه ها يه آپشنى داشت به اسم: "آنچه در قسمتِ بعد خواهيد ديد" اينجورى آمادگىِ خيلى چيزا ... وقتی به عقب برمیگردی؛ متوجه میشی که جای بعضیا الان که تو زندگیت خالی نیست هیچ؛ اون موقعشم زیادی بوده خدایا بهم یه ارامش عطا کن تا نزنم دهن بعضی از بنده هاتو سرویس کنم🤐🤐
ahsaard مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 وقتی به عقب برمیگردی؛ متوجه میشی که جای بعضیا الان که تو زندگیت خالی نیست هیچ؛ اون موقعشم زیادی بو ... دلم گرفته است؛دلم گرفته است،به ایوان می روم و انگشتانم رابر پوست کشیده ی شب می کشمچراغ های رابطه تاریکندچراغ های رابطه تاریکندکسی مرا به آفتابمعرفی نخواهد کردکسی مرا به میهمانی گنجشک ها نخواهد بردپرواز را به خاطر بسپارپرنده مردنی ست. فروغ فرخزاد