2777
2789
عنوان

موی سفید

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 27 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وااای اره خیلی بد هست😢 مرسی حتما میچینمون  من فکر کنم واسه اینکه چند وقت هست گلاب به صورتم اس ...

نه گلاب مگه‌سفید میکنه؟؟؟

استرسی چیزی هست یا هورمونات بهم ریخته

اگر شرایطشو داری برو دکتر که بیشتر نشه

نه گلاب مگه‌سفید میکنه؟؟؟ استرسی چیزی هست یا هورمونات بهم ریخته اگر شرایطشو داری برو دکتر که بیشتر ...

اره من شنیدم اگه مستعد باشی سفید میشه که من متاسفانه بودم

استرس که فراوان😁مگه میشه کنکوری بود و استرس نداشت

وخدایی که به شدت کافیست..  
بهش فکر نکن عزیزم. چه فرقی میکنه سفید یا مشکی... دلت رو شاد نگهدار. و خودتو هر طور که هستی قبول کن

نمیدونم شاید هم واسه فکر و استرس زیادی که دارم باشه 

چطوری دلم رو شاد کنم وقتی بعضی از فکرها راحتم نمیزارن

اره من شنیدم اگه مستعد باشی سفید میشه که من متاسفانه بودم استرس که فراوان😁مگه میشه کنکوری بود و اس ...

یه روزی میشه که میفهمی کنکور و استرساش بچه بازی بودن در مقابل استرسای بعدی زندگیت..‌ از نوجوانیت اسفاده کن و خوش باش

ببینین من اگ مکامیزمشو توضیح بدم باور پذیرش راحت تر میشه 🤦🤦🤦🤦🤦واای خدا خیلی رو اعصابه

وای خیییییلی 🥺😖😖😖

من خیلی به هنر علاقه دارم 😍 و از خلاقیت استقبال میکنم 🙏 دلم میخواد اینجا یه سری از نمونه کارای هنر جَسته گُریخته‌مو برای چشمهای قشنگتون به نمایش بذارم⚘⚘⚘
یه روزی میشه که میفهمی کنکور و استرساش بچه بازی بودن در مقابل استرسای بعدی زندگیت..‌ از نوجوانیت اسف ...

چی بگم آخه هر دوره از زندگی یه استرسای خاص خودشون رو دارن دیگه

ولی خب کنکور اینده رو مشخص میکنه هر کاری هم کنم اخر استرس داره

وااای اره خیلی بد هست😢 مرسی حتما میچینمون  من فکر کنم واسه اینکه چند وقت هست گلاب به صورتم اس ...

دقیقا درست حدس زدی . قبلنا یه مدت برای پاک کردن مداد ابرو با پنبه گلاب میزدم به ابروم ، چند تا از ابروهام سفید شد . اون چندتارو کندم دیگ گلاب نزدم ..... 

دقیقا درست حدس زدی . قبلنا یه مدت برای پاک کردن مداد ابرو با پنبه گلاب میزدم به ابروم ، چند تا از اب ...

منم دیگه اسپری نمیکنم باگلاب رو با پنبه میزنم صورتم دیگه داخل ابروهام نمیره

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز