2777
2789
عنوان

کارزشت شوهره خواهرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3734 بازدید | 142 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترکا میگن مثلا داماد آقامون عادیه 😅

ما ترکیم میگیم دومادشون

الهی،گاهی،نگاهی،خدایا خواسته دلم رو براورده کن مصلحتم توش قرار بده،یا فاطمه زهرا ،چادرت را بتکان روزی ما را برسان،خداجونم میدونم که تا عید زیر این امضامو امضا میکنی،و من دوباره و هزاره باره به الرحمن الراحمین بودنت اطمینان پیدا میکنم.
بیشتر ببینید
به نظرم به شوهرت بگی خیلی بهتره اگه فردا روزی بفهمه خیلی ناراحت میشه بخاطر اون اشغال به تو شک میکنه ...

همینجوریش کلی تهمت میزنه بهم تازه یکم خوب شدیم باهم همین چن وقت پیش سرخواهرش کتکم زد نمیدونم چی میخوان ازجونم😞

اهل قضاوت نیستم اما تو این مورد به احتمال خیلی قوی میگم این حرف کاملا مشکل داره و اون میخواسته ببینه ...

بله میگم شایدم استارتر و اون آقا سنشون کمه به قول شما احساس صمیمت دارن اونجور گفته بازم زشته 😐

وای پسرعمه شوهرمم انقد هیزه میمون امشب خونه مادرشوهرم هی لم داد نگام میکرد شوهرم عصبی شد ایش بزن بلا ...

داغون امضاتم 🤕☹️ طنز_تلخ#  

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
بیشتر ببینید
شوهرم منطقی نیس مطمئنم میگه حتماکاری کردی که این پیاموداده

جوابشو نده بلاکش کن دیگه هم تحویلش نگیر بیشعورو

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔