2777
2789
عنوان

ی تاپیک شاد

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 24 پست

اینو تقریبا ۸ روز پیش شبیهشو فرستادم و واقعا اموزندس..

هیچ وقت نشده وسیله ای رو طبق قانون درست کنم،اعتراف میکنم چیزای جالبی خلق کردم با وسایل کم ولی چیزی رو  درست....نه

هیچ حسی بدتر از خراب کردن سماور خونه پدرزن نیست..اونم جلو چشمش(توچشماش خوندم گفت سمار هیچی دخترو چرا دادم این)

هیچ وقت شمعک سماورو باز نکنین

اون جوش برنج داره درست نمیشه

چرا میخای الکی همه بگن چقد فلانی وارده؟

(خداشاهده عین کلمات تو ذهنم وقتی داشتم بازش میکردم)

میدونستم ک نباید بازش کنم ولی کردم

و وقتی بستمش..یه قطعه (ک نمیدونم چیه و بعد فهمیدم چیه و الان ببینم میشناسم ولی نمیتونم اسمشو بگم) اضافه اوردم

۳ تصمیم مهم گرفتم اون شب:

۱.به خانوم بگم وقتی خرابکاری میکنم از من تعریف نکنه بزاره اشکامو پاک کنم و خاکی و خونی پاشم خودمو بتکونم(اصل کنار آمدن با واقعیت)

۲.دست به انژکتور ماشین نزنم(یادم نیس برای چی این و اخذ کردم ولی بنظر اصل تکرار نکردن اشتباهه)

۳.دست به چیزی که حتی تعمیرکارم عوضش میکنه و تعمیرش نمیکنه نزن گل(اصل واقع بینی)

پ ن:اون شب شبکار بودم و تا صبح اشک ریختم و به دیوار اتاق چنگ زدم...

شاید_برای_شما_هم_اتفا# ق_بیفتد

میدونم حریم شخصیتون چقدر در روح و روانتون اثر داره پس تاپیک های خصوصی نمیام    عضو شدم چون:۱. یکسری سئوال بپرسم و زندگی شخصیمو بهتر کنم  ۲. پرستارم ...در حد توانم خوشحال میشم کمکتون کنم و دقت کنین؛اول تاپیکم مینویسم آقام تا اگه دوست ندارین نیاین و اگه مشکلی دارین با اومدن من توی تاپیکتون ممنون میشم بگین تا من نظرمو پاک کنم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزمادر به مادراتون چی دادیت؟

ست تیشرت و شلوار رنگ زرد

البته خودم ستش کردم  

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

امشب چند درصد شادین؟😍مطمئنم هزارتا دلیل وجود دارد که میتونبن شاد باشین اما فکر نمیکنین ک بابت چی باید خوشحال باشین😍 شما دارین نفس میکشین🤩سلامتی مهم تر از هرچیزیه که خدا تو رو لایق اون دونسته

در زمینه قنادی هر سوالی داشتید بپرسید✌🏻